Antena Căutare

O profesoară de 53 de ani, relație interzisă un elev de 15 ani. Mesajul şocant trimis de femeie după ce adolescentul a blocat-o pe Facebook

Neștiute sunt căile iubirii sau cel puțin asta demonstrează o relație interzisă între o profesoară de 53 de ani și un elev de 15 ani din Marea Britanie. Cei doi s-au iubit cu patos, până când adolescentul a decis să rupă legătura bolnăvicioasă.

Neștiute sunt căile iubirii sau cel puțin asta demonstrează o relație interzisă între o profesoară de 53 de ani și un elev de 15 ani din Marea Britanie. Cei doi s-au iubit cu patos, până când adolescentul a decis să rupă legătura bolnăvicioasă.

Prima reacție a elevului implicat în scandalul de la Focșani! Ce spune despre idila pe care o are cu directoarea liceului

Deborah Lowe, profesoară din Manchester, este acuzată că a avut relații intime cu unul dintre elevii săi, un minor, atât acasă, cât şi la şcoală.

La un moment dat, băiatul a blocat-o pe rețelele de socializare, iar profesoara i-a trimis un mesaj pe o vedere de-a dreptul șocant. Vederea, care a fost găsită de mama băiatului, o arată pe femeie întinsă în iarbă, purtând o fustă scurtă și care lasă să se vadă lenjeria intimă.

Pe spate era următorul mesaj: „Asta sunt eu, după ce am aflat că m-ai blocat. Sunt terminată. M-ai blocat și nu știu ce am făcut. Cu cine să mai fiu acum o amantă? Niciodată nu te-aș fi supărat, rănit sau nu te-aș fi făcut nefericit. Așa că te rog să-mi spui ce am făcut. Este de vină posteriorul meu bătrân și mare? Este ziua mea și sunt atât de tristă”, a scris femeia.

Profesoara a fost pusă acum sub acuzare și exclusă din profesorat.

Nu vrei să dai nas în nas cu el. IMAGINI SENZAŢIONALE cu CEL MAI ÎNALT POLIŢIST din lume. Are 2,3 metri şi aproape 200 d... Un taxi a fost luat cu asalt de un roi de albine! Care a fost cauza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x