Antena Căutare

Elevul din Focșani și-a declarat iubirea pentru directoarea Liceului de Artă! Gestul făcut de adolescent după ce s-a aflat că cei doi au o idilă

Elevul din Focșani sedus de directoarea liceului de artă din Focșani își asumă relația pe care a trăit-o alături de profesoară și pare a fi îndrăgostit de cadrul didactic.

Elevul din Focșani sedus de directoarea liceului de artă din Focșani își asumă relația pe care a trăit-o alături de profesoară și pare a fi îndrăgostit de cadrul didactic.

Adolescentul, acum în vârstă de 19 ani, a mărturisit că nu era minor atunci când a început povestea de iubire cu directoarea. Mai mult de atât, tânărul pare amorezat până peste cap de profesoara lui, căreia îi ia apărarea. Ultimele postări ale adolescentului pe Facebook demonstrează că este îndrăgostit de femeia de 36 de ani. Pe pagina lui de Facebook, prietenii lui îl susțin, chiar dacă idila e una interzisă din punct de vedere deontologic.


„Te bagă ăștia în depresie, cum au făcut și cu alți copii care au făcut aceași chestie ca tine. Un sfat închide televizorul, nu te uita la hate și fă ce vrei în continuare doar ai 18 ani. Aviz pentru hateri. Fiecare are viața lui și nimeni nu îi poate zice ce să facă cu ea, nici măcar familia!”, i-a scris un amic lui O. S.

Iar răspunsul lui O, nu a întârziat să apăra: ”Iată un om mai înțelept! Cu gândire matură. Ai aprecierea mea!”

Directoarea Liceului de Arte din Focșani, Diana Rozalia Tăicuţu, a fost filmată în timp ce se iubea cu un elev de-al său! Imaginile au fost filmate în casa femeii de 36 de ani au fost surprinse de o cameră de supraveghere montată de soțul profesoarei.

Potrivit unui ziar local, fotografiile au fost postate pe internet chiar de soțul cadrului didactic. Femeia intentase divorț de bărbat, iar acesta din urmă voia să se răzbune! Inițial, presa a scris că mama elevului a anunțat autoritățile.

Scandal la un liceu de prestigiu din România! Directoarea este acuzată că a întreținut relații intime cu un elev. Fotografiile indecente cu cei doi au ajuns pe internet

Rusalii 2018. Oferte pentru vacanța de Rusalii la munte... Doi părinți și-au găsit dreptatea în justiție! Despăgubiri de 10.000 de euro pentru o fetiţă lor, muşcată de un câine în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x