Antena Căutare

O sumă de bani va bucura buzunarele Balanțelor! Horoscopul zilei de duminică, 11 septembrie

Berbecii au succes intr-o călătorie de afaceri astăzi.Spre seara primesc un cadou care ii va bucura nespus.

Berbecii au succes intr-o călătorie de afaceri astăzi. Spre seara primesc un cadou care ii va bucura nespus.

Deși problemele sentimentale le cam dau bătăi de cap,taurii sunt activi si se înțeleg bine cu toată lumea.O persoana mai in vârsta pe care o vor cunoaște astăzi va juca un rol important in viața lor.

Gemenii încep noi activități pentru casa si familie.Le este recomandat sa fie mai încrezători si sa se detaseze de problemele financiare din ultima vreme.

Sunteți extrem de apreciați pentru entuziasmul vostru,dragi raci.Spre seara veți fi invitați la o petrecere si ar fi bine sa nu refuzați.

Leii iau decizii importante in aceasta dimineata care le vor da peste cap tot programul zilei. Sunt sfătuiți sa își asculte intuiția.

Schimbarea este cuvântul ce va domina ziua fecioarelor care vor avea succes in tot ceea ce își propun sa realizeze.Este o zi potrivită pentru investiții,afaceri si călătorii in interes personal.

O suma considerabila de bani le va intra astăzi in buzunare balanțelor.Apar însă ceva probleme de sănătate pe care nu ar trebui sa le neglijeze.

Scorpionii vor avea parte azi de momente plăcute alături de partenerul de viața.De asemenea,este o zi favorabilă relațiilor familiale.

Dați dovada de mult curaj astăzi,dragi sagetatori! Ar fii bine sa țineți cont si de sfaturile unei persoane mai in vârsta.

Capricornii nu stau foarte bine la capitolul financiar.Indicat ar fii sa își caute o noua sursa de venit.

Ziua vărsătorilor începe cu mult entuziasm si optimism.Dupa-amiaza plănuiesc o călătorie mai lunga cu persoana iubita.

Peștii ar trebui sa acorde mai multă atenție celor apropiați.Sunt predispuși la greșeli si exista riscul sa piardă mai mulți bani

Berbec cu Balanţă? NICIODATĂ! Află care îţi este zodia opusă în dragoste... Asistenta medicală din celebra fotografie a sărutului de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial a plecat să săru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x