O tânără s-a oprit pe o stradă din Roma și a început să cânte! Trecătorii au stat șocați s-o asculte!

O tânără din Roma s-a oprit în mijlocul unei străzi și, ținând un telefon în mână, a început să cânte! Vocea sa i-a șocat pe trecători și toți s-au oprit s-o asculte!

Imagini surprinzătoare! O tânără șochează trecătorii din Roma cu vocea sa

O tânără din Roma s-a oprit în mijlocul unei străzi și, ținând un telefon în mână, a început să cânte! Vocea sa i-a șocat pe trecători și toți s-au oprit s-o asculte!

S-a întâmplat la Roma, undeva prin zona Via Condotti. Cineva a fimat-o și a publicat clipul video pe internet, pentru a-i face cunoscut talentul în întreaga lume!

Tânăra, îmbrăcată lejer și ținând un telefon în mână, a început să cânte cu o lejeritate ieșită din comun. Nu cerșea bani, ci doar spera că va face un bănuț cu vocea ei.

Horoscopul turcesc nu te minte niciodată! Ce zodie ești, în funcție de ziua în care te-ai născut!

Și ce voce! Nimeni nu se aștepta să audă un asemenea glas răsunând pe străzile din Roma și trecătorii s-au oprit s-o asculte, hipnotizați de ariile de operă pe care tânăra le oferea tuturor.

Așa cum era de așteptat, clipul video a ajuns pe internet și a devenit imediat viral în toată lumea, adunând mai bine de zece milioane de vizualizări doar pe Facebook!

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri