Antena Căutare

O tânără se pregătea de nuntă atunci când a descoperit ce „secret” ascundea logodnicul său în calculator

O femeie se pregătea de nuntă atunci când a descoperit ce „secret” ascundea logodnicul său în calculator. Când a văzut despre ce este vorba, tânăra a anulat evenimentul.

femeie stand la un laptop Galerie
Când a văzut ce ascunde logodnicul său, femeia a anulat nunta | sursa foto: Profimedia

Chiar cu câteva luni înainte de nuntă, o femeie a descoperit în calculatorul iubitului său un detaliu atât de deranjant încât a decis să anuleze evenimentul. Când au aflat despre ce „secret” era vorba, mulți i-au dat dreptate celei care urma să devină mireasă.

Citește și: Metode care te ajută să nu mai petreci mult timp în fața ecranului. Află ce spun specialiștii

O femeie se pregătea de nuntă atunci când a descoperit ce „secret” ascundea logodnicul său în calculator

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o tânără, chiar cu câteva luni înainte de nuntă. Invitațiile la petrecere erau deja trimise și multe dintre detaliile organizatorice erau puse la punct atunci când femeia în vârstă de 25 de ani a descoperit un „secret” atât de deranjant despre bărbatul visurilor sale încât a decis să anuleze nunta.

Maria a ales să își dezvăluie povestea în cadrul unui clip video publicat pe TikTok. În scurt timp, postarea a adunat mai bine de opt sute de mii de vizualizări și sute de reacții din partea internauților, care l-au criticat pe bărbatul care a putut face un asemenea gest.

Citește și: Ce a putut să ceară o mireasă logodnicului său, cu puțin timp înainte de nuntă. Mulți au criticat-o: „Nu îl meriți”

„Imaginați-vă cum este să mai fie trei luni până la nunta visurilor tale, invitațiile să fie deja trimise și tu, într-o zi obișnuită de joi, să descoperi că logodnicul tău are ascuns în calculator un fișier în care există poze cu surorile tale și cu colegele lui de muncă”, a dezvăluit Maria, potrivit celor de la thesun.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, tânăra a explicat faptul că bărbatul o ajuta să aplice pentru un loc de muncă atunci când „secretul” său a ieșit la iveală.

Citește și: Invitații de la o nuntă au mâncat tort, dar în scurt timp ceva neobișnuit s-a întâmplat cu ei. Ce se afla în prăjitură, de fapt

„Calculatorul meu nu mergea, așa că s-a oferit să îmi descarce el CV-ul în calculatorul său. Atunci când a căutat prin fișiere am făcut descoperirea. Mi-a recunoscut faptul că are obiceiul de-a se holba la poze cu surorile mele și cu alte femei, imaginându-și cum arată dezbrăcate. A spus că face asta din cauza plictiselii și fiindcă asta îi face plăcere să facă în timpul serviciului. A recunoscut că descarcă poze cu surorile mele și că are fantezii cu ele”, a fost dezvăluirea complet neașteptată făcută de femeie.

Numeroase persoane care au aflat povestea au reacționat imediat, criticând gestul logodnicului și spunându-i că a luat o decizie bune atunci când a anulat nunta. Mulți au fost de părere că, în cazul în care ar fi trecut peste acest „secret”, cu siguranță după un timp de la nuntă s-ar fi ajuns la divorț și la probleme mai mari.

Ele sunt fetițele care nu au voie să stea la soare. Ce pățesc Amielle și Taya dacă razele le ating pielea... O femeie a privit ecografia bebelușului său și a descoperit ceva complet neașteptat. Imaginea văzută a lăsat-o fără cuvi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x