Antena Căutare

Invitații de la o nuntă au mâncat tort, dar în scurt timp ceva neobișnuit s-a întâmplat cu ei. Ce se afla în prăjitură, de fapt

Un bărbat a reușit să uimească oamen din întreaga lume atunci când a dezvăluit ce a „ascuns” în tortul de nuntă al surorii sale. După ce au mâncat, ceva neobișnuit s-a întâmplat cu invitații.

miri la nunta, cu un tort Galerie
La scurt timp după ce au mâncat din tort, invitații s-au transformat complet | sursa foto: Shutterstock

În general, atunci când vine vorba despre nuntă, mirele și mireasa încearcă pe cât posibil să facă din eveniment unul de neuitat atât pentru ei, cât și pentru cei invitați. Totuși, fratele miresei a decis să dea mirilor o mână de ajutor în acest sens, așa că le-a dăruit un tort cu totul și cu totul special. După ce au mâncat, invitații s-au transformat total.

Ce s-a întâmplat cu invitații de la o nuntă, după ce au mâncat un tort făcut chiar de fratele miresei

Inedita întâmplare s-a petrecut în Santiago (Chile), acolo unde un tânăr în vârstă de 29 de ani pe nume Alvaro Rodriguez, fratele miresei, a decis să pregătească un tort de șapte etaje, cu model dantelat. Douăzeci de ore a petrecut bărbatul ca să coacă blatul și să pregătească tot decorul elegant de pe prăjitura festivă.

Citește și: Ce gest neașteptat a putut să facă o soacră ca să strice nunta unei mirese. A fost prinsă chiar în timpul faptei

Și fiindcă tortul a arătat de-a dreptul uluitor, invitații de la nuntî s-au bucurat din plin și au savurat cu multă plăcere fiecare felie. Totuși, nu a durat mult și ceva complet neașteptat s-a întâmplat cu petrecăreții. Aceștia au început să fie din ce în ce mai veseli sau mai relaxați și se pare că totul a avut legătură cu ingredientul surpriză ascuns de fratele miresei în tort: cannabis.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că însăși mireasa a cerut un asemenea tort și invitații de la nuntă au fost cu toții anunțați de ingredientul surpriză al prăjiturii festive. Totuși, nimeni nu a părut deranjat de veștile primite și petrecerea a continuat, cu și mai multă dorință de distracție. Totuși, e important de menționat faptul că doar adulții au primit tort.

Citește și: De ce mireasa sau mirele calcă piciorul partenerului în Biserică. Ce semnificație are gestul

„A fost o distracție pe cinste. Eu și sora mea deja încercasem niște brioșe cu cannabis și efectul a fost foarte amuzant, așa că am folosit puțin cannabis și la nunta ei”, a mărturisit Alvaro, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Așa cum era de așteptat, imaginile de la nuntă au ajuns pe internet și au făcut senzație, mai ales pe TikTok. Oameni din întreaga lume s-au amuzat copios de cele întâmplate și s-au întrecut în tot felul de glume.

Un bărbat a lucrat de acasă doi ani și când a revenit la birou a descoperit ceva uriaș. Ce s-a întâmplat cu ghiveciul ui... Tara Jayne McConachy este o păpușă Barbie vie, după ce a cheltuit o avere pe operații estetice. Cum a fost surprinsă la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x