Antena Căutare

Observator Special: O americanca are fobie fata de copii, dar este profesoara la o scoala elementara

O profesoara din Statele Unite ale Americii, care sufera de o severa fobie fata de copii, a ajuns sa predea la scoala elementara. Oripilata de prezenta copiilor, femeia a dat in judecata inspectoratul scolar. Pana acum, profesoara a predat la un liceu si nu a fost deranjata de mini-adultii din clasa. Dezastrul s-a declansat dupa ce a fost mutata la o scoala elementara.

Oripilata de prezenta copiilor, femeia a dat in judecata inspectoratul scolar. Intrebarea la care nu gasesc raspuns insa este cum a putut un personaj, cu un bagaj mental demn de un tratat de psihologie, sa ajunga profesor. Nu m-ar mira sa auzim maine, poimaine si de primul pompier care se teme de foc.

Sunt greu de imaginat nervii de otel pe care un profesor ar trebui sa-i aiba in asemenea cazuri. Daca multi ar vedea negru in fata ochilor din cauza temeperamentului copiilor, nu este si cazul profesoarei. Ea chiar sufera de o fobie cat se poate de reala. Pedofobie sau frica irationala de copii. Practic, fiecare pusti pe care-l vede se transforma, una, doua, in Chucky, papusa ucigasa.

Acum, problema se pune in felul urmator. Ce cauta o persoana cu asemenea fobie intr-o scoala? Dar si aici exista o explicatie. Pana nu de mult, profesoara preda la un liceu, iar cu elevii de aici nu avea niciun fel de problema. Doar ca, dupa o disputa cu inspectoratul scolar legata de cursurile pe care le preda, a fost mutata intr-o scoala general sau echivalentul iadului pe pamant pentru femeie.

Femeia si-a dat in judecata superiorii, despre care spune ca stiau de afectiunea ei. Si tot au trimis-o la scoala. Dupa ce judecatorii i-au respins trei cereri si o tara intreaga a ras de fobia ei, un magistrat i-a acceptat in cele din urma cererea. Partea proasta a povestii este faptul ca data procesului a fost stabilita tocmai anul viitor, in februarie. Pana atunci, profesoara va trebui sa suporte dusmanii ei de moarte, copiii.

Observator Special: Prezicatorii britanici anunta evenimente sumbre, dar deloc surprinzatoare pentru umanitate... Petitorii tigrilor din Sumatra. Specialistii spera sa-i convinga sa aduca pe lume pui, pentru a ajuta la supravietuirea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x