Antena Căutare

Opera de Stat din Viena isi cauta viitorii balerini in Romania

Opera de Stat din Viena isi asteapta viitori balerini din Romania. Peste 70 de tineri din intreaga tara au venit la Cluj-Napoca sa isi demostreze talentul in fata unui juriu profesionist. De pe margine, notele au fost date de Simona Noja, clujeanca ravnita de cele mai faimoase opere din lume. De altfel, ea este chiar directoarea Scolii de Balet din cadrul Operei vieneze.

Ca ei isi doresc sa ajunga zeci de tineri din Romania. Un vis greu de atins, dar nu imposibil. Simona Noja a fost sansa pentru cei mai multi tineri din tara.
Sunt ore intregi de exercitiu, de repetitii, de coregrafie, de sacrificiu. Pentru cele mai multe dintre fetite, copilaria nu mai exista. Stefania exerseaza cate patru ore pe zi, in fiecare zi. Face balet de la varsta de trei ani. A inceput la New York si a venit in Romania cu un vis mare.

Cei mai talentati copii vor primi burse care sa-i ajute sa paseasca in lumea fascinanta a baletului. Pe cei mai multi dintre ei, doar gandul ca ar putea continua studiile in Austria le-a dat putere sa depaseasca emotiile.

Tinerii selectati sa studieze la scoala Operei din Viena vor pleca in Austria incepand cu anul scolar viitor.

SOCANT! Un pacient din Turcia a fost scapat de pe targa de medicii de pe ambulanta... Copiii minune ai Romaniei: Nu are decat 11 ani, insa canta la pian pe cele mai mari scene ale lumii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x