Antena Căutare

Părinţii acestei tinere superbe credeau că ea merge la muncă. Ce făcea ea în secret i-a lăsat fără grai!

Jane Lu, o tânără superbă din Australia, a reușit să-și uimească părinții. Deși părea o adolescentă oarecare, cu preocupări specifice vârstei, ea realiza pe ascuns un proiect de succes.

Jane Lu, o tânără superbă din Australia, a reușit să-și uimească părinții. Deși părea o fată oarecare, cu preocupări specifice vârstei, ea realiza pe ascuns un proiect de succes. Pas cu pas, a construit un adevărat imperiu financiar, pornind de la ceea ce știa cel mai bine: să vândă haine.

Fiecare zi părea trasă la indigo. Dimineaţa se îmbrăca formal, pentru serviciu, îşi lua la revedere de la părinţi şi pleca spre locul de muncă, relatează dailymail.co.uk.

Însă fata punea bazele unui întreg plan de afaceri, crezând că aceştia se vor împotrivi ideii de a porni un business pe cont propriu. Lu mergea în fiecare zi la o cafenea din centru, deschidea laptop-ul şi contacta diverse companii, organiza evenimente şi punea bazele unei afaceri de milioane de dolari.

Compania tinerei, ShowPo.com, a generat venituri de peste 10 milioane de dolari în 2014. Ea distribuie haine în 45 de ţări, are 420.000 de fani pe Instagram şi aproape 500.000 pe Facebook. Jane Lu consideră că mare parte a succesului său se datorează modului în care a desfăşurat campaniile de social media.

Chiar dacă recunoaşte că şi-a minţit pentru o bună perioadă de timp părinţii, Lu spune că aceştia sunt foarte mândri de ea. "În primă fază nu le-a venit să creadă cât curaj am avut", povesteşte Lu celor de la dailymail.co.uk.


ATENŢIE! Urmează o săptămână de foc! ELE sunt cele 4 ZODII urmărite de GHINION... Cel mai simplu test! Mută un singur beţisor și vei obține rezultatul corect. Ai găsit soluția perfectă?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x