Antena Căutare

Părinții au vrut să-i facă poză fetiței la ziua ei de naștere, dar un detaliu straniu i-a băgat pe toți în sperieți! Ce s-a văzut în oglindă

O familie a trecut prin adevărate clipe de coșmar chiar la aniversarea fetiței lor, atunci când ceva înfricoșător a apărut chiar în spatele lor.

O familie a trecut prin adevărate clipe de coșmar chiar la aniversarea fetiței lor, atunci când ceva înfricoșător a apărut chiar în spatele lor.

Sally Watts din Marea Britanie s-a pregătit așa cum trebuie pentru aniversarea de zece ani a fiicei sale, Grace.

Petrecerea s-a desfășurat normal până când a venit momentul suflatului în lumânări. Așa cum era de așteptat, părinții au vrut să imortalizeze momentul cu o fotografie.

Doar că după ce au privit mai atent, nu mică le-a fost surpriza să vadă că în oglinda din casă se reflectă silueta fantomatică a unui copil! Nu era niciun băiat invitat, dar totuși i-a apărut chipul în oglindă.

A filmat cum intră fantoma în casă! Un tânăr a suprins momentul în care spiritul își face de cap la el în locuință! (VIDEO)

Fotografia a ajuns pe internet și a stârnit o controversă de zile mari.

Unii spun că ar fi vorba despre o iluzie optică sau despre trucarea pozei, alții cred cu tărie că avem de-a face cu o fantomă adevărată.

PROVOCAREA care le-a readus internauților pofta de joc! Îl poți găsi pe Cezar în salata Caesar?... Unul dintre cele mai mari festivaluri de zmee din Europa a început la Timișoara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x