Antena Căutare

Pedeapsa parinteasca: un baiat de 10 ani a trebuit sa patruleze pe strazi cu o pancarta umilitoare

“Nu aveti incredere in mine. Va voi fura pentru ca sunt un hot”. Acesta a fost mesajul afisat pe o pancarta atarnata de gatul unui baiat in varsta de 10 ani, obligat sa umble astfel pe strazile unui mic oras australian, spre stupefactia comunitatii.

Asa au considerat de cuvinta parintii pustiului sa-si pedepseasca odrasla, dar nu pentru vreun mare pocinog, ci pentru o nota ceva mai mica incasata la scoala.

Si nu a fost prima oara cand a fost pedepsit intr-un mod degradant. In trecut, acelasi pusti a defilat, conform Daily Mail, pe strazile din Townsville (Queensland) cu urechi atasate, asemanatoare personajului din desenul animat Shreck.

Parintii, care asistau la scena in timp ce mancau pe o terasa din apropiere, ar putea fi decazuti din drepturi, dupa tratamentul umilitor aplicat propriului copil.

Citeste si Jurnalul

FOTO: dailymail.co.uk

Marea Britanie: O fetita s-a nascut cu sindromul "nas de clovn"... VIDEO! Cehia: Un hipopotam a avut parte de o petrecere de botez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x