Antena Căutare

Pentru Scorpioni dragostea pluteşte în aer! Se anunță o zi excelentă! Horoscopul de marți, 20 septembrie

Vremea mohorâtă pare să ne influenţeze pe toţi, dar in special pe Nativii Gemeni. Vor avea un început de zi mai dificil, dar îşi vor reveni apoi

Vremea mohorâtă pare să ne influenţeze pe toţi, dar in special pe Nativii Gemeni. Vor avea un început de zi mai dificil, dar îşi vor reveni apoi.

Berbecii vor avea o zi excelentă la serviciu. Nici în plan afectiv nu stau rau! Se previzionează ceva surprize în a doua parte a zilei!

Taurii vor face revoluţie astăzi la locul de muncă. Ideile lor Atipice se vor bucura de susţinere, dar şi de controverse!

Gemenii se vor mobiliza foarte greu astăzi. Sunt pesimişti şi nu vor da randament la primele ore, însă şi când o vor face.vor termina rapid toate treburile.

Racii au vorbele la ei astăzi. Orice ar spune cei din jur, Puterea lor de convingere îi va scoate basma curată.

În mod normal, Leii lucrează bine când se simt sub presiune. Însă astăzi dau cu stângul în dreptul pe măsură ce li se încarcă programul. Organizarea e cheia succesului.

O zi cu întâmplări surprinzătoare, dar benefice îi aşteaptă pe nativii Fecioară! Proiectele în care sunt implicaţi vor avea rezultate neaşteptate.

Balanţele sunt îndrăgostite până peste cap. Relaţiile sentimentale merg de minune, iar asta le mulţumeşte pe deplin.

Si pentru Scorpioni dragostea pluteşte în aer. În schimb, nativii acestei zodii simt nevoia să-şi exprime afecţiunea faţă de o persoană care fie e mai rezervată, fie nu împărtăşeşte aceleaşi sentimente.

Săgetători nu ar trebui să se lase copleşiti de faptul că o anumită dorinţă nu s-a îndeplinit încă! E important să nu uite că totul în viaţă se întâmplă la momentul potrivit.

Un mare hop apare în calea Capricornilor astăzi şi nu îi lasă să termine ce au început. Culmea este că piedica nu depinde deloc de ei, ci de o persoană la care nu s-au aşteptat.

Vărsătorii încep ziua plini de inspiraţie. Ar fi bine să o folosească pe plan profesional pentru că succesul este garantat.

Peştii vor fi în centrul atenţiei astăzi datorită umorului debordant, iar compania lor va fi la mare căutare.

Cea mai senzuală învățătoare a aprins imaginația internauților! Tăticii au decis să vină doar ei la ședința cu părinții... Imaginile au devenit VIRALE! Mama a fost călcată de o mașina, iar puiul a zburat 20 de metri, în aer. Ce a făcut ursuleț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x