Antena Căutare

Pixie Lott a suferit un accident vestimentar pe care nu a mai putut să-l mascheze. Cum a reacționat

Cântăreața și jurata The Voice Pixie Lott încearcă să adopte look-uri cât mai simple, dar asta nu o scapă de accidentele vestimentare.

pixie lott intinsa pe o canapea Galerie
Cântăreața și jurata The Voice Pixie Lott încearcă să adopte look-uri cât mai simple, dar asta nu o scapă de accidentele vestimentare. | Profimediaimages.ro

Recent, ea s-a pus fără să vrea în această situație și a povestit totul internauților. Potrivit spuselor ei, Pixie Lott s-a rușinat foarte tare după ce pantalonii ei s-au rupt din cauza formelor generoase.

Îmbrăcată într-o pereche de bluji și o jachetă crop, Pixie Lott s-a hotărât să iasă în oraș, la scurt timp după ce autoritățile britanice au decis să ridice lockdown-ul.

Citește și: Râul a cărui apă s-a făcut albă în doar câteva minute. Localnicii au crezut că nu văd bine și s-au gândit la ce e mai rău

Dar, odată cu redescoperirea libertății, Pixie a avut surpriza să observe că unele dintre hainele ei, cumpărate înainte de pandemie, nu-i mai vin. Ea a explicat că era pe punctul de a ieși cu prietenii înainte ca perechea de blugi pe care o îmbrăcase să se rupă.

”Lockdown-ul mi-a priit. Mi-am pus jeanșii preferații pentru a îmi întâlni prietenii la o terasă, când am observat ruptura”, a afirmat ea pe Instagram, la descrierea unei fotografii.

Bineînțeles, artista nu a rezistat și a urcat imaginea cu blugii sfârtecați pe contul său, lucru care i-a amuzat pe fani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Pixie Lott

Pixie Lott s-a născut la data de 12 ianuarie 1991 și este cântăreață-compozitoare. Single-ul ei de debut, "Mama Do (Uh Oh, Uh Oh)" a fost lansat pe 8 iunie 2009 și a ajuns pe primul loc în Marea Britanie pe 14 iunie 2009.

Citește și: O femeie a adus pe lume un bebeluș de 6,5 kg și 60 de centimetri. Imaginile cu nou-născutul au făcut înconjurul internetului

Conform Billboard.com ea este prima cântăreață solo care a debutat pe primul loc în UK Singles Chart (cu piesa Mamma Do) fără să fie lansată de un reality show de talente.

Lott și-a dorit de mică să ajungă în acest punct. Ea a fost susținută de familia ei, cu care a locuit în Essex. Chiar mama ei i-a pus porecla „Pixie” pentru că era „un copil mic și drăgălaș” ce semăna cu o zână.

După ce a început să cânte în școala-biserică, Lott a mers la „Italia Conti Associates Saturday school” din Chislehurst de la 5 ani, apoi familia ei s-a mutat în Essex, unde a primit o bursă de studiu la școala Italia Conti Academy of Theatre Arts.

În timpul acestei școli ea a apărut în muzicalul Chitty Chitty Bang Bang din London Palladium și în Celebrate the Sound of Music a BBC One ca Louisa von Trapp. La 14 ani făcea parte din corul lui Roger Waters în opera Ça Ira.

Citește și: Rebecca Roberts a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Al doilea copil a fost văzut pe ecografie târziu. Fenomen rar

O mamă e alergică la soare, vânt și mirosuri! Prin ce chinuri trece zilnic Clare Rice... Doi soți s-au mutat împreună abia după 20 de ani de relație! Au trăit separat, deși au un copil! Care e motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x