Antena Căutare

Planeta a înnebunit atunci când o tânără a publicat o poză cu iubitul său! „Ia uitați ce drăguț este și ce selfie frumos mi-a trimis”

O tânără a vrut să arate celor de pe Twitter ce selfie frumos și drăguț i-a trimis iubitul, doar că planeta a rămas în stare de șoc!

O tânără a vrut să arate celor de pe Twitter ce selfie frumos și drăguț i-a trimis iubitul, doar că planeta a rămas în stare de șoc!

Lourdes Zavaleta a publicat pe pagina sa de Twitter o fotografie în care își arată iubitul.

„Ia uitați ce drăguț este și ce selfie frumos mi-a trimis”, a zis tânăra, neștiind că partenerul ei va ajunge celebru în toată lumea.

Ce i-a frapat pe toți? Asemănarea izbitoare cu regretatul artist Michael Jackson! Așa cum era de așteptat, fotografia a devenit imediat virală în toată lumea și Lourdes a primit mii de mesaje, care mai de care mai creative, dar aproape toate cu referire la versurile lui Michael Jackson.

Dependența de ciocolată a făcut-o să slăbească mai bine de 50 de kilograme! Cum arată azi tânăra care a renunțat la mâncare

La final, Lourdes a recunoscut că nu e iubitul ei, dar a folosit poza ca să facă senzație. Și totuși, sosia lui Michael există!

E uimitor cum uneori un simplu gest te poate face cunoscut în toată lumea!

Cum arată bărbatul care timp de un an a mâncat doar cartofi! A slăbit 50 de kilograme și s-a transformat total!... Câștigă bani cu nemiluita luna aceasta! Care sunt cele mai norocoase zodii în octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x