Planeta a înnebunit atunci când o tânără a publicat o poză cu iubitul său! „Ia uitați ce drăguț este și ce selfie frumos mi-a trimis”

O tânără a vrut să arate celor de pe Twitter ce selfie frumos și drăguț i-a trimis iubitul, doar că planeta a rămas în stare de șoc!

O tânără a vrut să arate celor de pe Twitter ce selfie frumos și drăguț i-a trimis iubitul, doar că planeta a rămas în stare de șoc!

Lourdes Zavaleta a publicat pe pagina sa de Twitter o fotografie în care își arată iubitul.

„Ia uitați ce drăguț este și ce selfie frumos mi-a trimis”, a zis tânăra, neștiind că partenerul ei va ajunge celebru în toată lumea.

Ce i-a frapat pe toți? Asemănarea izbitoare cu regretatul artist Michael Jackson! Așa cum era de așteptat, fotografia a devenit imediat virală în toată lumea și Lourdes a primit mii de mesaje, care mai de care mai creative, dar aproape toate cu referire la versurile lui Michael Jackson.

Dependența de ciocolată a făcut-o să slăbească mai bine de 50 de kilograme! Cum arată azi tânăra care a renunțat la mâncare

La final, Lourdes a recunoscut că nu e iubitul ei, dar a folosit poza ca să facă senzație. Și totuși, sosia lui Michael există!

E uimitor cum uneori un simplu gest te poate face cunoscut în toată lumea!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri