Antena Căutare

Fiecare poveste are un erou! El nu este Superman, ci un simplu pompier care a salvat viaţa unei fetiţe! Ce s-a întâmplat 17 ani mai târziu!

Orice poveste are un erou! Nu este Superman, ci un simplu pompier care a salvat o fetiţă din flăcările infernului care i-au cuprins casa.

Orice poveste are un erou! Nu este Superman, ci un simplu pompier care a salvat o fetiţă din flăcările infernului care i-au cuprins casa.

Mike Hughes este cel care oferit viaţa în dar pentru a doua oară. Danielle Davison avea nouă luni în momentul în care focul le-a distrus locuinţa.

Mike şi Danielle după incendiu

"Când am ajuns, o mare parte din casă era cuprinsă de flăcări. Am găsit-o pe Danielle ghemuită în pătuţul ei din dormitor", povesteşte Mike.

Câţiva ani mai tâziu, pompierul a vrut să vadă cum au decurs lucrurile în viaţa fetiţei pe care a salvat-o. Aşa că a căutat-o pe Facebook şi i-a trimis un mesaj: "Cândva te-am salvat, te-am scos din incendiul care ţi-a distrus casa atunci când erai mică". De atunci nu s-au mai oprit, au vorbit zile întregi la rând.

Mike şi Daniel la absolvire

Mike a devenit... al doilea tată pentru Danielle.

La 17 ani după ce a avut loc tragedia, Danielle l-a invitat pe cel care i-a salvat viaţa la absolvire. Discosul ei l-a emoţionat până la lacrimi pe pompier: "Faptul că Mike este aici pentru mine înseamnă enorm de mult. Plâng de fericire de fiecare dată când mă gândesc că lucrurile puteau fi atât de diferite... Nu aş fi fost aici dacă nu existai tu!".

Mike şi Daniel la absolvire

FOTO CREDIT

TEST de perspicacitate! Privește cu atenție cărțile de joc: Crezi că ghicești ce lipsește?... Zodii cu care să te căsătorești și a doua zi! Află care sunt cei mai buni soți, în funcție de zodie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x