Antena Căutare

Povestea unei tinere ce-ți va da fiori! A născut un copil perfect sănătos în timp ce era în comă, iar patru ani mai târziu a murit fără a-și cunoaște băiețelul!

Există povești pe care unele persoane le lasă în urmă fără a putea vorbi. Un astfel de exemplu este cazul unei femei care a fost protagonista unui accident teribil, în urma căruia a intrat în comă. 

Există povești pe care unele persoane le lasă în urmă fără a putea vorbi. Un astfel de exemplu este cazul unei femei care a fost protagonista unui accident teribil, în urma căruia a intrat în comă.

Sharista Giles trăia o poveste de iubire frumoasă și se bucura enorm că urma să devină mamă pentru prima oară. Din păcate, însă, într-o seară în timp ce se întorcea acasă, viața ei a luat o turnură cumplită, întrucât a suferit un accident teribil.

Totul s-a petrecut în 2014, când Sharista se întorcea acasă de la un concert, alături de mai mulți prieteni. Din păcate, conducătorul automobilului a pierdut controlul volanului. Toți au ieșit din mașină pe picioarele lor, mai puțin Sharista. Ea a fost transportată de urgență la spital, în comă. Ea era atunci însărcinată în patru luni de zile, iar medicii au luptat din răsputeri să-i salveze viața atât ei, cât și bebelușului. Câteva luni mai târziu, femeia, care era în stare vegetativă, a născut. Medicii i-au făcut cezariană și au scos copilul perfect sănătos, care este crescut acum de familie. De atunci, au trecut patru ani de zile, iar de curând, familia a făcut public un mesaj sfâșietor. Sharista s-a stins din viață pe patul de spital, fără a-și cunoaște copilul pe care l-a născut.

”Cu tristețe în suflet, vă anunțăm că acum nu mai suferă. Sharista și-a primit aripile de înger. Aproape patru ani de zile a luptat pentru viața ei, însă a fost în zadar. Acum, însă, ea poate să se plimbe, să vorbească, să cânte, să danseze și să zâmbească. Odihnește-te în pace, draga noastră. Îți vom iubi băiețelul și vom avea grijă ca el să crească frumos.”, este mesajul sfâșietor făcut public de familie la scurt timp după trecerea în neființă a acesteia.

Conform La Vanguardia, Sharista a fost în comă timp de aproape patru ani de zile. Din păcate, însă, starea ei de sănătate a fost mult prea gravă, în tot acest timp ea putuând doar să deschidă mâinile și să spună câteva cuvinte.

Secretul din capsator! La ce folosește segmentul metalic?... Paranormal! O fantomă a fost surprinsă cu ajutorul Google Maps!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x