Antena Căutare

Prima revista din lume despre exorcizari a aparut la chioscurile de ziare din Polonia

Preotii catolici polonezi  s-au asociat cu o editura pentru a lansa o revista lunara despre exorcism. Primul numar al publicatiei a fost tiparit in 15.000 de exemplare.

Revista Egzorcysta are 62 de pagini si costa 10 zloti, echivalentul a 2,34 euro, relateaza Antena 3. „Satan este real” si „New Age – aspiratorul spiritual” sunt doar cateva dintre articolele aparute in primul numar al revistei. In Polonia, numarul exorcistilor a crescut de la patru la peste 120 in 15 ani.

Aleksander Posacki, expert in demonologie si exorcist considera ca evolutia pozitiva a numarului exorcistilor se datoreaza schimbarii sistemului, caci capitalismul ofera mai multe oportunitati pentru a face afaceri in domeniul ocultismului.

Persoanele care vor sa apeleze la un exorcist in Polonia se inscriu pe liste si sunt nevoite sa astepte pana la trei luni pentru a beneficia de astfel de servicii.

Foto: joesdaily.com

11 septembrie 2001: Cele mai cunoscute teorii ale conspiratiei ... Emotionant! Ng Chhaidy, femeia care a trait timp de 40 de ani in padure, izolata de lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x