Antena Căutare

Prințul Harry, prins în fapt! Ce a făcut la un eveniment caritabil! Toată lumea s-a amuzat (VIDEO)

naufragiuPrințul Harry a fost surprins de jurnaliști chiar în timp ce făcea un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat, chiar în timpul unui eveniment de la Palatul Kensington!

Prințul Harry a fost surprins de jurnaliști chiar în timp ce făcea un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat, chiar în timpul unui eveniment de la Palatul Kensington!

Meghan Markle a marcat un eveniment extrem de important din viața sa, chiar în grădinile Palatului Kensington. Proaspăta soție a prințului Harry a organizat un eveniment caritabil ce a fost extrem de bine privit de către presa britanică.

Jurnaliștii și fotografii nu au lipsit și au urmărit atent fiecare mișcare a celor doi. Doar că, la un moment dat, un fotograf extrem de vigilent l-a surprins pe prințul Harry în timpul unui gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânărul s-a servit cu câteva bucăți de sambusa (un fel de pachețele de primăvară arăbești) și, cu șarmul specific, s-a comportat ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Cu multă dibăcie, prințul Harry și-a urmat apoi soția în mașină, plecând fericit cu „prada” sa delicioasă.

Așa cum era de așteptat, clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea, stârnind amuzamentul a milioane de oameni.

L-a găsit mai mult mort decât viu în fața ușii. La șase luni a avut un șoc. În ce s-a transformat cățelul din imagine!... Această fetiță e noua senzație a internetului, l-a emoționat până și pe Ibrahimović! La doar șapte ani, a ridicat un sta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x