Antena Căutare

Profesoara pe care toți o respingeau când arăta așa. A început să facă sport și să mănânce sănătos, iar transformarea e totală

Mai Kerivel s-a luptat vreme îndelungată cu anorexia. Timp de doi ani nu a mâncat aproape nimic în afară de salate, roșii și mere, iar aspectul său fizic i-a făcut pe mulți angajatori să-i întoarcă spatele.

colaj de imagini cu mai kerivel cand avea doar 33 de kilograme Galerie
Mai Kerivel s-a luptat vreme îndelungată cu anorexia. Timp de doi ani nu a mâncat aproape nimic în afară de salate, roșii și mere | Profimediaimages.ro

Mari Kerivel are doar 27 de ani și este profesoară de franceză. Din cauza faptului că s-a înfometat, a ajuns să cântărească doar 33 de kilograme, la o înălțime de 1,62 metri.

”Nu am consumat proteine și am băut multă apă. Dieta mea a fost una extremă. Cântăream totul. Mi-am cântărit salata și roșiile. Am fost chiar speriată că mănânc roșii din cauza zahărului pe care îl conțin”, a povestit tânăra.

Mai crede că tulburarea ei de alimentația ar fi putut fi declanșată atunci când familia ei s-a mutat din Franța în Vietman. Pe atunci avea 17 ani și a fost uimită de felul în care arătau fetele de vârsta sa.

Citește și: A cumpărat un castron la un târg de vechituri, acum ar putea câștiga 500.000 dolari de pe urma lui. Ce era, de fapt, vasul bizar

”În Vietnam, fetele sunt destul de slabe. Este doar gena lor. Mă simțeam foarte grasă în comparație cu toată lumea. Aveam aproximativ 50 de kilograme.”, a afirmat Mai, conform VT.ro.

Deși foarte slabă, Mai a început să reducă dramatic aportul de alimente: ”În mai puțin de șase luni am slăbit 22 de kilograme, dar mă vedeam totuși grasă în comparație cu toți ceilalți”.

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu transformarea lui Mai Kerivel.

Cum arată acum Mai Kerivel după ce s-a vindecat de anorexie

În anul 2014, Mai Kerivel a părăsit Vietnamul pentru a petrece un an în Melbourne, Australia. Decizia a schimbat dramatic felul în care se raporta la aspectul său fizic.

Citește și: Mahfuza Salam are pielea ca hârtia, din cauza unei boli rare. Cum arată adolescenta cu voință de fier

”În Australia, oamenii nu sunt atât de slabi în mod natural. Atunci mi-am dat seama că nu aveam o greutatea sănătoasă. Nu mi-am putut găsi un loc de muncă, deoarece nimeni nu mă angaja din cauza greutății mele.

Am aplicat în cafenele, brutării și restaurante. Mi se spunea că sunt prea slabă pentru aceste locuri de muncă sau că ar trebui să mă întorc când mă îngraș. Nu îi învinovățesc. Arătam ca un om bolnav.”, a mai declarat tânăra.

Apoi a început să mănânce normal și s-a îngrașat într-un timp scurt aproape 54 de kilograme. Pentru că grăsimea s-a așezat în locuri nedorite, Mai Kerivel a luat cursuri de box și a slăbit 5 kilograme de grăsime.

Citește și: O mamă s-a ales cu o amendă colosală, pentru niște simpli biscuiți cumpărați. Ce a pățit

În ultimii trei ani, Mai și-a menținut o greutate sănătoasă și a rămas activă mergând la sala de sport aproape în fiecare zi - combinând atât antrenamentul cu greutăți, cât și cardio.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x