Antena Căutare

S-a nascut fara labele picioarelor, insa a devenit fotbalist! Afla cine este copilul minune!

Un pusti de 11 ani din Brazilia i-a uimit pe tehnicienii de la Barcelona. E printre cei mai talentati mici fotbalisti pe care i-au vazut pana acum. Asta desi baiatul s-a nascut fara labele picioarelor. Malformatia nu l-a impiedicat sa devina unul dintre putinii selectionati de academia celui mai tare club de fotbal din lume.

La prima vedere, e greu de observat ca micul fotbalist sufera de o malformatie a picioarelor. Gabriel Muniz nu se deosebeste de ceilalti jucatori decat prin talentul aparte cu care controleaza mingea.

Profesorul de sport de la scoala la care invata Gabriel l-a incurajat sa se inscrie la Academia din Rio a Barcelonei. Iar baiatul i-a uimit pe tehnicienii care, initial, nu ii dadeau nicio sansa unui elev nascut fara labele de la picioare.

"A inceput sa mearga inainte sa implineasca 1 an. Ne tineam dupa el, ne asteptam sa tot cada, dar nu a cazut niciodata", a spus mama baiatului.

Acum, pustiul asteapta cu nerabdare marea aventura catalana. Iar cea mai mare dorinta a lui e sa isi cunoasca idolul, pe Lionel Messi, si sa schimbe niste pase cu celebrii sai coechipieri.

Gabriel spera sa devina fotbalist profesionist. Celebru este deja, cel putin in Brazilia, unde povestea sa a impresionat milioane de oameni.

SUA: Avioane in regim de taxi pentru bogatii lumii... Cea mai in varsta utilizatoare de Facebook are 101 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x