Antena Căutare

SUA: Avioane in regim de taxi pentru bogatii lumii

Daca banii nu sunt o problema pentru bogatii lumi, nici timpul lor nu trebuie irosit. Mai ales cand trebuie sa se deplaseze dintr-o parte a unui oras supraaglomerat in cealalta, fapt ce aduce un stres in plus. Mai nou, aceasta a devenit deviza unei companii americane de avioane care isi inchiriaza aparatele in regim de taxi, la New York, iar afacerea merge ca pe roate.

Fara zapaceala din trafic si ore pierdute la semafor - pe acest principiu si-a dezvoltat Adam Katz afacerea cu avioane mici in regim de taxi. Si a dat lovitura in doar cativa ani.

In orice parte a orasului sau in imprejurimi, aceste avione de mici dimensiuni sau elicoptere, depinde de situatie, fac curse una dupa alta cu tot felul de VIP-uri.

Cand milionarii ajung inapoi in Manhattan, ei zboara chiar prin fata cladirii Empire State. Si nu folosesc heliportul de Lincoln Tunnel si nici nu merg apoi cu masina pe podul George Washington. Asta pentru ca a fost amenajata o platforma de ateriziare speciala chiar in inima orasului.

Pretul unui astfel de avion ajunge la 12 milioane de euro. Costul unei calatorii ramane insa un secret. Proprietarul firmei nu a vrut sa dezvaluie suma, insa cu singuranta e la fel de fabuloasa ca si plimbarea.

FOTO: ecsjets.com

Lumea vazuta prin ochii unui daltonist... S-a nascut fara labele picioarelor, insa a devenit fotbalist! Afla cine este copilul minune!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x