Antena Căutare

Puțini pot ghici ce meserie are Romi Chase. Are un look provocator, dar profesia este absolut obișnuită

Romi Chase, profesor de meserie, este aproape de a deveni milionară după ce și-a făcut cont pe OnlyFans în urmă cu 18 luni.

romi chase intr-un top rosu si colanti de aceeasi culoare Galerie
Romi Chase, profesor de meserie, este aproape de a deveni milionară după ce și-a făcut cont pe OnlyFans în urmă cu 18 luni | Profimediaimages.ro

Femeia, în vârstă de 28 de ani, este posesoarea unor forme generoase și a luat decizia să să-și încerce norocul în SUA după ce s-a plictisit de jobul ei anterior. Astfel, ea a părăsit Polonia în 2017, acolo unde era profesor de limba engleză.

Pentru că nu a reușit să-și găsească un loc de muncă în învățământul american, Romi a fost nevoită să-și găsească un alt job. Și-a încercat norocul în modelling și a obținut boost-ul de încredere de care avea nevoie.

Citește și: Paige Bauer, o fostă veterană a Forțelor Aeriene, și-a dat demisia pentru un job pe care puține femei ar avea curajul să-l facă

Ea credea că forma corpului ei nu este atrăgătoare și mai pretindea că tuturor fetelor care sunt deținătoare ale unor forme generoase li se spune să-și ascundă silueta.

”Am fost întotdeauna foarte creativă și o persoană sexuală. Nu am putut să îmbrățișez aceste trăsături în țara mea natală deoarece standardele de frumusețe de acolo sunt definite de părul blond, ochi albaștri, picioare lungi, șolduri mici, altfel nu ești foarte atrăgător. Și o fată plus size în Polonia, care își mai și exprimă sexualitate este un păcat, nu ar trebui să faci asta.

E ca și cum: ești grasă, acoperă-te. A avea sâni mari și o talie îngustă este aspectul dorit aici și am primit atât de multă atenție. Am învățat să accept această atenție și m-am îmbrăcat drăguț, apoi m-am simțit mai confortabil să mă arăt online”, a povestit Romi.

Citește și: De la preoteasa, la model pentru adulți. Cum și-a schimbat o femeie cariera radical și de ce e mai fericită acum

Romi Chase se pregătește să devină milionară în dolari

După ani în care a purtat doar haine închise la culoare, Romi s-a simțit ”împuternicită” de noua sa carieră și de complimentele pe care le primea.

Acum, Romi primește ”sute” de oferte pentru ședințe foto și video după ce s-a stabilit în Florida, acolo unde s-a simțit pregătită să facă pasul spre OnlyFans. Modelul a investit în echipamente de iluminat și s-a apucat să-și construiască un brand, care îi dă posibilitatea să fie propriul șef.

Citește și: Tiffany Poindexter câștigă 110.000 lire lunar din contul de OnlyFans. Ce fel de imagini postează - FOTO

”Este o slujbă cu normă întreagă și am învățat că trebuie să o tratezi ca atare pentru a avea succes. În medie, lucrez 12 ore pe zi”, a spus ea.

Cum arată Dannielynn Birkhead, fiica modelului Anna Nicole Smith. Tânăra are o poveste dramatică... Cine este Geta Brătescu, românca celebrată astăzi pe prima pagină Google. Care este povestea ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x