Antena Căutare

RADAR! Record de viteaza pe strazile din Turda: 194 km/h

Un tanar de 22 de ani a confundat strazile din municipiul Turda cu o pista de Formula 1 si a apasat pedala de acceleratie la podea, fiind surprins de aparatul radar cu nu mai putin de 194 km/h. Chiar daca viteza reprezinta un "record" intr-o localitate, unde viteaza legala este de 50 km/h, soferul nu a ajuns pe podiumul de premiere, politistii suspendandu-i permisul de conducere pentru patru luni si amendandu-l cu 910 lei.

Din cauza vitezei, aparatul radar "s-a dat peste cap", iar politistii din Turda nu au putut sa opreasca masina, tanarul fiind trans pe dreapta abia in Cluj. "Pornind in urmarirea autoturismului, agentii de Politie au reusit oprirea acestuia pe strada Buna Ziua din Cluj-Napoca, ocazie cu care au stabilit identitatea conducatorului in persoana lui Adrian D., de 22 de ani, din comuna Mihai Viteazu. Acesta a fost amendat cu 910 lei si i s-a retinut permisul de conducere pentru o perioada de 120 de zile", conform unui comunicat al Politiei Cluj.

Distractii "imperialiste": Kim Jong-Un se da in montagne-russe si se uita la Mickey Mouse... Scotia: O sticla de whisky, premiu pentru gasirea unui medic de familie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x