Antena Căutare

Respins de la facultate şi fără job la KFC, a devenit cel mai bogat om din ţară, cu o avere de 30 de miliarde de dolari! "Vânam turiştii de la hotel ca să mă înveţe engleza"

Jack Ma este încă un exemplu concret de ambiţie şi succes. Deşi nimeni nu a crezut în el, bărbatul a devenit miliardar şi se bucură de recunoaştere peste tot în lume.

Jack Ma este încă un exemplu concret de ambiţie şi succes. Deşi nimeni nu a crezut în el, bărbatul a devenit miliardar şi se bucură de recunoaştere peste tot în lume.

Chinezul spune că norocul nu l-a însoţit întotdeauna. Înainte să devină cel mai bogat om din China, acesta avea un trai decent şi încerca să îşi găsească un serviciu. A fost refuzat de zeci de angajatori. La poliţie i s-a spus că nu este suficient de bun, iar la KFC a fost singurul din cei 24 chemaţi la interviu care nu a obţinut jobul.

Încă de mic şi-a dorit să înveţe limba engleză, aşa că mergea pe bicicletă 45 de minute zilnic, pentru a merge la un hotel din apropiere. Acolo făcea conversaţie cu străinii, pentru a învăţa engleza.

A încercat să dea admitere la facultate, dar a picat-o de două ori. A treia oară a intrat şi a absolvit-o, devenind profesor.

Totuşi, în 1998 decide să înfiinţeze Alibaba, o plaatformă online de cumpărături. În scurt timp afacerea a căpătat avânt, iar cifrele din conturile bărbatului s-au înmulţit.

Acum, peste 800 de milioane de oameni se folosesc de serviciul de plăţi electronice inventate de el. Averea acestuia este estimată la 30 de miliarde de dolari. În 2014 a fost declarat cel mai bogat om din China şi a intrat în topul Forbes.

Astăzi, Jack Ma este unul dintre cei mai de succes antreprenori din lume, bucurându-se de succes oriunde.

Lumea creştină, zguduită de o nouă descoperire! "Aceasta ar putea să fie dovada că Iisus era altfel"... EA e femeia cu cele mai mari şolduri din lume! "Îmi iubesc formele, chiar dacă sunt nevoită să fac asta" Uite ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x