Antena Căutare

Rusia: O femeie s-a luptat cot la cot cu un lup pana l-a doborat

O femeie de 56 de ani dintr-un sat din sudul Rusiei este demna de povestile cu supereroi. Ea a reusit sa doboare un lup care a atacat-o in padure.

Aishat Maksudova iesise cu vacile si oile la pascut, cand un lup s-a apropiat si a atacat-o. Femeia nu s-a panicat si a incercat sa alunge animalul, insa acesta a muscat-o de picior. Atunci, Maksudova s-a folosit de un topor pentru a se apara.

"Nu mi-a fost deloc frica. Am stat in fata lui cu toporul. Atunci, lupul, cu gura larg deschisa, a sarit la mine. M-a prins de picior si am vrut sa-l lovesc cu toporul", povesteste femeia.

Dupa ce a apucat-o si de mana, ea a ridicat toporul si l-a doborat pe lup.

Aishat Maksudova a avut nevoie de ingrijiri medicale, insa acum se afla in afara oricarui pericol si a devenit vedeta in satul sau.

Sursa / FOTO: skynews.com

Fuga de taxe, sport national in Spania: Proprietarul unui teatru vinde morcovi in loc de bilete... Charles si Camilla, salut Maori: si-au "frecat" nasul cu un alt barbat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x