Antena Căutare

Rusoaicele, greu de întrecut...în prostie! S-au fotografiat în ipostaze jenante, iar imaginile au devenit virale!

De multe ori, pe rețelele de socializare, oamenii se expun într-un mod penibil pentru a atrage atenția. Sau „Like”-uri și comentarii.

De multe ori, pe rețelele de socializare, oamenii se expun într-un mod penibil pentru a atrage atenția. Sau „Like”-uri și comentarii.

Recent, o publicație din Rusia a adunat mai multe fotografii de-ale unor rusoaice de pe rețelele de socializare. Galeria foto prezintă doamne și domnișoare care se expun lasciv, în ideea de a cuceri.

Din păcate, decorul, igiena precară, calitatea fotografiilor nu fac altceva decât să dezvăluie o latură degradantă a umanității.

„O treime dintre utilizatori deschid ochii în Facebook, când se trezesc, și bănuiesc faptul că aceeași treime adoarme tot cu ochii în ecran! Marea problemă este că, la anumite vârste, această tentație de a posta ceva, și dacă se poate… orice, se transformă într-o acută nevoie. Și-i dăm bătaie cu ipostazele languroase, chiar și când igiena nu face parte din peisaj, dar și multe altele.
În momentul în care te mănâncă degetele și începi să postezi orice, oricum şi oricând, de la imaginea cu mazărea din farfurie și până la poza sexi în care îți sprijini piciorușele pe sacul plin cu cartofi (dacă nu credeți, o găsiți în imaginile atașate), garantez, nu e mare distanța!

Sau, simți nevoia să pui o poză în care arăți că ai buzele mai mari, dar pentru că nu ai bani să-ți injectezi diverse lucruri în ele, alegi metoda penibilă: faci ,,bot” în poze, doar doar vor părea mai apetisante”, crede Camelia Moise, jurnalist specalizat pe social media.

Voi ce părere aveți de aceste fotografii? Cum vi se par protagonistele?

Un rus și-a tunat bicicleta și rezultatele au fost copleșitoare! Bărbatul a atins viteze la care nici nu s-ar fi gândit!... Președintele Americii cântă „Despacito” în cel mai amuzant mod posibil! Cum sună varianta lui Donald Trump?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x