Antena Căutare

S-a SINUCIS și a transmis totul LIVE, pe internet. Imaginile au fost înfiorătoare

O adolescentă de doar 19 ani, din Franța, și-a transmis în direct sinuciderea, pe Periscope, o aplicație care permite încărcarea clip-urilor video. Aceasta s-a aruncat în fața trenului, marți.

O adolescentă de doar 19 ani, din Franța, și-a transmis în direct sinuciderea, pe Periscope, o aplicație care permite încărcarea clip-urilor video. Aceasta s-a aruncat în fața trenului, marți.

Se pare că fata ar fi fost violată, fapt ce a condus la sfârșitul tragic. Gestul înfioraăor al adolescentei a fost vizionat, în timp real, de peste 1.000 de oameni, dar nimeni nu a alertat poliția.

Pe lângă cei afectați de ceea ce vizionează, foarte mulți o încurajau cu afirmații precum ,,Așteptăm!” sau ,,Cred că este distractiv.”

La un moment dat, ecranul s-a făcut negru și, ulterior, a început să se audă vocea unei persoane care striga ,,Sunt sub tren cu victima. Am nevoie să mut victima.” În acel context, trenul deja se vedea cum se îndepărtează.

Înainte de a-si lua viata, adolescenta s-a filmat explicându ce va urma să facă. Fata a afirmat că a fost violată și l-a numit pe atacator, potrivit BBC.

Înregistrarea video a fost scoasă de pe Periscope, însă au apărut mai multe variante editate ale tragediei.

Rușii amenință: "Vom spune totul despre extratereștrii!"... O fetiță strigă disperată după ajutor, într-un parc. Ce a pățit întrece orice măsură...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x