Antena Căutare

Să te ferească astrele să te cerți cu el, căci e jale! Ce trebuie să știi despre Leu, cea mai orgolioasă zodie a horoscopului!

Dacă ai cunoscut sau ai în familie un nativ din zodia leu, atunci acest text este doar o confirmare a părerilor tale despre persoana respectivă.

Să te ferească astrele să te cerți cu el, căci e jale! Ce trebuie să știi despre Leu, cea mai orgolioasă zodie a horoscopului!
Tu cunoști pe cineva din această zodie?

Dacă ai cunoscut sau ai în familie un nativ din zodia leu, atunci acest text este doar o confirmare a părerilor tale despre persoana respectivă.

Orice leu este vanitos, dornit de atenție și extrem de posesiv. Dar poate că cea mai puternică trăsătură a sa este dorința nebună de a demonstra că le știe pe toate și are mereu dreptate.

Vărsătorii nu sunt normali! Ce trebuie să știi despre cea mai excentrică zodie a horoscopului!

Leul are o grație naturală și o alură regală, motiv pentru care nu are nevoie de alte trucuri pentru a-și păstra supremația. Numai că el nu realizează acest lucru și deseori simte nevoia să se facă remarcat. Dacă se află într-o competiție, trebuie să-și demosntreze forțele, dacă se află într-o discuție… trebuie să arate câte cunoștințe are.

Motiv pentru care nu vei putea să vorbești prea mult, fiindcă el va acapara totul.

Totuși, nu se poate abține pentru că zodia lui este guvernată de Soare, iar totul trebuie să rotească în jurul său.

De cele mai multe ori însă, o dă în bară, mai ales că este o persoană creativă, calitate pe care alege să și-o folosească în cele mai proaste momente.

Să te ferească astrele să te cerți cu un leu! Probabil că vei afla ce înseamnă arta războiului și a orgoliului.

Nu ai loc de Leu să îți spui părerea, pentru că el întotdeauna crede că are dreptate și că deține cunoștințele corecte. Dacă l-ai contrazis, nu se supără, însă nici nu acceptă părerea cuiva, pentru că, ierarhic, este deținătorul cele mai înalte poziții.

Acestea sunt cele mai ZGÂRCITE ZODII! Te numeri printre cei cu fermoar la buzunar?

Are cu adevărat cunoștințe însă în privința celor mai bune locuri de und esă faci cumpărături, fie că este vorba despre vestimentație, mașini, mobilă, mâncare. Știe cele mai bune cluburi și restaurante și știe cum să te facă să te simți bine. De altfel, la o petrecere, Leul este persoana cu cele mai interesante povești, care va vrea să cunoască pe toată lumea și să dispună de toată atenția care consideră că i se cuvine.

Întotdeauna a încercat să-și atrag adepții cu șarmul său irezistibil și a reușit, tocmai de aceea nu trebuie să facă eforturi care să-i aducă atenție în plus. Mai ales că, atunci când nu știe despre ce vorbește nu face decât să cadă în derizoriu.

Află AICI mai multe detalii!

Google aplică "dreptul de a fi uitat". Ce înseamnă și cum vor fi afectate datele tale personale... Cum a ajuns „Un actor grăbit” imnul deținuților nerăbdători să se întoarcă în brațele iubitelor sau ale „nevestelor disp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x