Antena Căutare

Scapă rapid de țânțari, oriunde te-ai afla! Trucul acesta dă rezultate instant

Mai ales în timpul lunilor de vară, țânțarii pot deveni o problemă destul de agasantă. Dacă vrei să scapi rapid de ei și totuși nicio metodă nu a dat rezultate, atunci află care este cel mai eficient truc din lume! Insectele vor dispărea ca prin minune!

Ceea ce este cu adevărat incredibil este faptul că această soluție împotriva țânțarilor funcționează nu doar în interiorul casei, ci și afară!

Tot ce ai de făcut este să faci rost de câteva ingrediente pe care le poți găsi extrem de simplu.

Vei avea nevoie de câteva borcane, câteva lămâi, câteva fructe de lime, apă, rozmarin proaspăt, frunze de mentă, ulei esențial de lavandă (sau de citronella) și de niște lumânări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Toate ingredientele se așează cu grijă în borcane exact ca în clipul video de mai sus și la final se pune câte o lumânare aprinsă (sub formă de capsulă).

Nu doar că arată bine aceste borcane, dar mai au și marele avantaj că țin țânțarii la distanță, oriunde te-ai afla (în casă sau în grădină).

Descoperire epocală anunțată de NASA. Este vorba despre Lună: „Am găsit la cei doi poli”... La doar 5 ani Radu a devenit cel mai tânăr bursier al Fundației Dan Voiculescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x