Antena Căutare

Soluția ideală. Iată ce plante vă ajută să scăpați de țânțarii din casă

In aceasta perioada a anului, toti oamenii se confrunta cu o invazie a tantarilor, iar multi dintre acestea evita sa foloseaca insecticide deoarece au diverse reactii alergice. Iata trei plate care vor tine „micii vampiri” la distanta.

În această perioadă a anului, toți oamenii se confruntă cu o invazie a țânțarilor, iar mulți dintre aceștea evită să foloseacă insecticide deoarece au diverse reacții alergice. Iată trei plate care vor ține „micii vampiri” la distanță.

Busuiocul

Această plantă aromată, pe care noi o folosim de cele mai multe ori în mâncăruri, ține insectele la distanță, în special muștele și țântarii. Pentru a scăpa de probleme puteți ține în casă câteva ghivece cu busuioc verde, in special în zona ferestrelor.

Menta

Aceasta are o poveste asemănătoare ce cea a busuiocului, doar că de această dată vorbin de un miros mult mai plăcut. Menta poate fi cultivată atât la soare, cât și la umbră, doar că în cel de-al doilea caz nu va avea o aromă foarte puternică.

Rozmarinul

O altă variantă ideală pentru a alunga tânțarii este rozmarinul însă acesta ține la distanță și pisicile, acestea fiind evident deranjate de miros. Pentru a fi cât mai eficient este bine să lăsați o cană de ceai de rozmarin lângă fereastră iau insectele nu vor mai îndrăzni să intre în casă

”Să nu veniți cu flori la mine la mormânt! Aduceți ghiozdane pline cu rechizite școlare și cărți, multe cărți!” Ce a lăs... La doar 17 ani, trei agenții spațiale se întrec pentru a o avea. Adolescenta va fi primul om care va locui pe MARTE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x