Antena Căutare

Scrisoarea de senzație a unui bărbat, după ce a aflat că fosta soție se recăsătorește! „Nu aș fi putut să cer mai mult...”

Un bărbat a publicat un mesaj după ce a aflat că fosta sa soție, mamă a trei copii, a decis să se căsătorească din nou! Iar cuvintele bărbatului au uimit întreaga planetă! Un bărbat a publicat un mesaj pe Facebook după ce a aflat că fosta sa soție, mamă a trei copii, a decis să se căsătorească din nou! Iar cuvintele bărbatului au uimit întreaga planetă!

Un bărbat a publicat un mesaj pe Facebook după ce a aflat că fosta sa soție, mamă a trei copii, a decis să se căsătorească din nou! Iar cuvintele bărbatului au uimit întreaga planetă!

Aceasta este incredibila poveste a unui bărbat pe nume Blake Higginbotham, care a decis să scrie un fel de scrisoare online pe Facebook despre soția sa, despre divorț și despre decizia femeii de a se recăsători cu altcineva:

„Aceasta este fosta mea soție. Mama celor trei copii ai mei. Femeia care a adus pe lume cei trei minunați copii ai noștri. Ne-am căsătorit de tineri, am făcut trei copii și am avut un divorț dureros. Trei ani mai târziu, relația dintre noi s-a schimbat complet. Ne bucurăm de copii mai mult și facem tot ce putem pentru a le putea sta alături, în orice moment. Lucrăm ca o echipă. Bărbatul cu care este acum este un om bun. Se poartă foarte frumos cu copiii mei și cei mici îl iubesc tare mult. Ca tată nu aș fi putut să cer mai mult. Sunt recunoscător pentru tot, inclusiv pentru modul în care s-a dezvoltat această relație.

Scrisoarea de senzație a unui bărbat, după ce a aflat că fosta soție se recăsătorește! „Nu aș fi putut să cer mai mult...”

Pentru cei care divorțează am un mesaj: vă încurajez din toată inima să încercați și să priviți lucrurile și dintr-un alt unghi. Doar fiindcă nu v-ați înțeles ca iubiți sau soți nu înseamnă că nu puteți să vă înțelegeți și să fiți părinți”

Așa cum era de așteptat, mesajul bărbatului a ajuns pe internet și a devenit imediat viral în toată lumea, stârnind un val de reacții admirative pentru modul optimist și deschis de-a gândi și de-a privi lucrurile după divorț.

Scrisoarea de senzație a unui bărbat, după ce a aflat că fosta soție se recăsătorește! „Nu aș fi putut să cer mai mult...”

Cea mai puternică rugăciune de căsătorie! Ajută soții sau pe cei care vor să se căsătorească degrabă!... Femeia și-a strecurat pe furiș unghia în paharul cu băutură și s-a speriat când a văzut ce se întâmplă! A sunat imediat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x