Antena Căutare

Scrisoarea pierdută. A durat aproape o viață de om ca să ajungă la destinatar. Ce conținea mesajul scris acum 45 de ani

O scrisoare trimisă din Europa în Statele Unite a ajuns la destinaţie după aproape 45 de ani. Actualul locatar al casei nici nu se născuse pe vremea când a fost trimisă scrisoarea. Tânărul a reuşit s-o găsească pe expeditoare, o femeie care, pe atunci, abia terminase studiile şi călătorea, pentru prima dată în viaţă, în afara Statelor Unite.

O scrisoare trimisă din Europa în Statele Unite a ajuns la destinaţie după aproape 45 de ani. Actualul locatar al casei nici nu se născuse pe vremea când a fost trimisă scrisoarea.

Tânărul a reuşit s-o găsească pe expeditoare, o femeie care, pe atunci, abia terminase studiile şi călătorea, pentru prima dată în viaţă, în afara Statelor Unite.

Ea a fost emoţionată, dar şi amuzată să-şi recitească impresiile din tinereţe, pe care a vrut atunci să le comunice familiei sale.

Întreaga poveste, în materialul video de mai jos:

O fetiță de 8 anișori a călcat pragul salonului, însoțită de mama ei. Ar fi vrut să se tundă. Coafeza a înlemnit când a ... Sfârșitul lumii, mai aproape decât credem! Fenomenele vizibile care anunță Apocalipsa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x