Antena Căutare

Scrisoarea unei amante către soția bărbatului! „Chiar dacă nu mă crezi, el a plecat de la tine fiindcă...”

Recent, pe internet a început să circule scrisoarea unei amante către soția bărbatului cu care are o aventură. Cuvintele sunt cu adevărat incredibile!

Scrisoarea unei amante către soția bărbatului! „Chiar dacă nu mă crezi, el a plecat de la tine fiindcă...” Galerie
Scrisoarea a devenit virală pe internet

Recent, pe internet a început să circule scrisoarea unei amante către soția bărbatului cu care are o aventură. Cuvintele sunt cu adevărat incredibile!

„Eu sunt femeia aceea pe o urăști, pentru care folosești cuvinte urâte, cea care “sparge căsnicii”. Mie îmi place să cred că sunt un “plasture” pentru relații. De cate ori soțul tău este rănit, eu sunt plasturele care îi alină durerea și îl ajută să se vindece.

Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător!

Nu m-am gândit niciodată ca o sa ajung “cealaltă femeie” pentru o perioadă așa de mare (șase ani). Mereu am fost pricepută în a transforma lămâile pe care mi le-a aruncat viața în limondă așa ca, m-am gândit ca aș putea ajuta să te ajut să întelegi de ce bărbatul te-a înșelat.

Micile bucurii sunt cele ce contează într-o relație

Chiar dacă nu ma crezi, miezul problemei nu este sexul. Bărbatul caută ca soția lui să-i fie și mamă, și iubită și psiholog”, sună scrisoarea publicată de cei de la unica.ro.

„Când mă gândesc la sa îi fii mamă, nu mă gândesc la cicăleli, îmbranceli, împins de la spate, ci la îngrijire, la încurajare, la insuflat de încredere. Când mă gândesc la iubită, mă gândesc la femeia de care s-a îndrăgostit, care i-a dat fluturi în stomac, femeia pe care a dorit-o. Fii femeia de dinainte de căsătorie, de ea s-a îndrăgostit! Când mă gândesc la să-i fii psiholog, mă gândesc că trebuie să-l asculți cu adevărat. Nu-ți închide urechile, dacă ești supărată! Un psiholog bun te ascultă și e obiectiv!

Fericirea e greu de găsit uneori

Eu și soțul tău petrecem mult timp împreună fără să avem relații intime. Ne întâlnim la un pahar de vin roșu, discutăm știrile și ne bucuram de prezența celuilalt. Atât!

Știu că e o doar o chestiune de timp până te vei schimba și el se va întoarce la tine. Voi găsi alți bărbați răniți pentru care să fiu plasture. Poate viața asta nu e perfecta pentru unii, dar pentru mine e.

Cum poți scăpa de mine? Citește și folosește sfaturile mele.

Încă ceva. Sfaturile mele funcționează dacă soțul tău s-a căsătorit din dragoste. Dacă motivul pentru care te-a făcut soția lui este dragostea, atunci întotdeuna există șanse ca el să se întoarcă.”

Sursa: unica

Numărul 4 este special! Fă-ți testul pumnului și vei afla ce tip de persoană ești... Prințesa Dubaiului a plănuit șapte ani evadarea, dar a fost prinsă după doar opt zile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x