Antena Căutare

Se întâmplă în 2014: Două maimuţe s-au căsătorit! Machiaj, rochiţă roz şi săruturi fierbinţi între animale

Chiar dacă pare greu de crezut, în 2014, în era vitezei şi a tehnologiei, două maimuţe s-au căsătorit, în aplauzele a sute de oameni.

Se întâmplă în 2014: Două maimuţe s-au căsătorit! Machiaj, rochiţă roz şi săruturi fierbinţi între animale Galerie
| www.mirror.co.uk

Chiar dacă pare greu de crezut, în 2014, în era vitezei şi a tehnologiei, două maimuţe s-au căsătorit, în aplauzele a sute de oameni.

Totul s-a întâmplat zilele trecute, în India, unde cele două animale simpatice şi-au "unit destinele". Se cunosc de 13 ani, au crescut împreună, au mâncat din aceeaşi farfurie şi nu pot trăi una fără cealaltă.

Stăpânul lor a avut grijă ca mirele şi mireasa să fie fardaţi, parfumaţi şi îmbrăcaţi în costum galben şi rochiţă roz. Ceremonia a fost condusă de un preot, iar invitaţii au dansat şi s-au distrat ca la orice altă nuntă obişnuită. Aşa ceva?!

Galerie FOTO: Trimisul ZEILOR pe PĂMÂNT! Cum arată BUFNIȚA cu ochii ÎNSTELAȚI... FOTO ŞOCANT: Minune dumnezeiască sau blestem teribil!? Copilul născut cu patru mâini şi patru picioare a impresionat o l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x