Antena Căutare

Se întoarce temuta planetă Mercur! De data asta în Gemeni. Ce urmează e fără precedent pentru câteva zodii, doar e retrograd!

Mercur intră în Gemeni pe 30 mai 2018 alături de Soare. Acest fenomen astrologic ne aduce în față multe evenimente dar și piedici pe care am vrut să le evităm cu orice preț, dar peste care nu vom mai putea trece.

Mercur intră în Gemeni pe 30 mai 2018 alături de Soare. Acest fenomen astrologic ne aduce în față multe evenimente dar și piedici pe care am vrut să le evităm cu orice preț, dar peste care nu vom mai putea trece.

Mercur în Gemeni – cum sunt afectate zodiile

Berbecii vor avea în față o serie de soluții la care nu s-au gândit până acum. Vor fi pregătiți pentru o serie de schimbări mai ales în ceea ce ține de confortul casei.

Taurii au parte de o perioadă benefică. Deși Mercur nu este prietenul lor nici măcar la nevoie, de data asta sunt avantajați.

Gemenii sunt guvernați de această planetă, la fel și Fecioarele. Vor fi puși în fața unor situații complicate în care vor fi nevoiți să renunțe la vanitate.

Racii au parte de o serie de întâmplări de pe urma cărora vor fi nevoiți să învețe. Multe lecții de viață sunt pregătite pentru acești nativi.

Leii nu sunt deciși în legătură cu viitorul lor profesional, însă soarta le hărăzește ceva benefic. Mercur este de partea lor.

Fecioarele sunt pe gânduri și au de luat o serie de decizii pentru ele, pentru binele lor. Aceste semne zodiacale îi vor surprinde pe toți cu decizia luată.

Balanțele au și ele multe lucruri de învățat. Vor afla câteva adevăruri tulburătoare și vor fi extrem de expuse la o serie de evenimente interesante.

Scorpionii au parte de o perioadă în care trebuie cu orice preț să își potolească nervii. Nu e bine să riște pentru oricine, pentru orice cauză.

Săgetătorii au de făcut și ei alegeri mai ales în ce privește comunicarea cu familia. Se revolză niște probleme stringente.

Capricornii și Vărsătorii sunt oarecum afectați la fel de intrarea lui Mercur în Gemeni. Au și ei de depășit niște obstacole profesionale.

Peștii au o perioadă bună. Trebuie să ia totul cu pozitivitate, cu optimism. Sunt extrem de bine avantajați.

Nu ai măsurile ideale 90-60-90 și ți-e frică să-ți expui trupul pe plajă? Costume de baie pentru femei voluptoase, model... Un bărbat și-a cumpărat un șopron vechi la bani puțini și l-a transformat în locuință de lux! Cum arată locul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x