Antena Căutare

Secretul femeii care se apropie de vârsta de 102 ani. Un lucru pe care îl face mereu îi prelungește viața

Femeia, care va împlini curând 102 ani, a împărtășit secretul unei vieți longevive și fericite.

femeie in varsta la petrecerea aniversara Galerie
Secretul femeii care se apropie de vârsta de 102 ani. Un lucru pe care îl face mereu îi prelungește viața | Profimedia

Dinkie Flowers, mamă și bunică pentru mai mulți nepoți, este o fostă dansatoare profesionistă care dansează zi de zi. Femeia recunoaște că este ceva de care nu ar putea trăi.

Citește și: O femeie a ajuns la urgențe după ce sub pielea sa părea că se mișcă ceva. Ce a descoperit a dat fiori până și specialiștilor

Povestea lui Dinkie Flowers, femeia care încă dansează la aproape 102 ani

Dinkie Flowers a început să danseze de la trei ani, în 1924, scrie Metro.co.uk. În ciuda vârstei sale impresionante, ea încă predă dansul elevilor de toate vârstele, la propria ei școală de dans, Dinkie Flowers Stage School.

Locuiește în West Sussex, Anglia, are un copil și este bunica a patru nepoți. Dinkie Flowers se apropie de vârsta de 102 ani, astfel că și-a dezvăluit secretul pentru cei interesați să trăiască o viață lungă și fericită.

Ea recunoaște că dansul a contribuit foarte mult la longevitatea vieții sale, jucând un rol important.

„Dansul m-a ajutat să mă mențin sănătoasă – toată lumea ar trebui să facă asta. Le recomand tuturor să facă mișcare, nu să stea toată ziua”, a spus ea.

Dinkie este o fostă dansatoare profesionistă și o patinatoare acrobată, notează Foxnews.com.

A a învățat să danseze la Academia de Arte Teatrale Italia Conti din Londra și a continuat să danseze – și chiar să patineze pe gheață – în toată lumea.

Citește și: Cea mai bătrână femeie care a apărut pe coperta unei reviste de modă. Are 106 ani și o poveste impresionantă de viață

Ea a fost chiar arestată la Paris, în 1940, pentru că purta un costum roșu la spectacol, fiind asociat cu prostituția ilegală, de la acea vreme. Ea spune că nu se va opri din dansat până când își va da ultima suflare.

„În fiecare zi merg și dansez în studioul pe care îl am acasă și încerc să-i determin și pe ceilalți să o facă. Munca pe care o faci îți menține corpul suplu, durează mult mai mult și arată mult mai tânăr”, a mai povestit femeia. Ea crede că „niciodată nu este prea târziu” pentru a începe să faci mișcare.

Fiica lui Dinkie, Sarah, a devenit, la rândul său, dansatoare profesionistă: „Dansul este viața mea, iar a ajuta oamenii să danseze este viața mea”, i-a spus mama ei.

„Văd oameni care stau toată ziua și citesc, dar este important să mă ridic și să continui să mă mișc. Nu contează câți ani ai, 30 sau 100 de ani, dar atâta timp cât faci mișcare, ești în formă și ești sănătos”, a mai continuat Dinkie.

Ea a călătorit prin lume și a apărut chiar în cadrul familiei regale, în fața prințului Philip. Pe 7 mai 2023, va împlini 102 ani, iar Dinkie vrea să organizeze o petrecere cu ceai și dans, în grădină, unde vor fi alături și prietenii.

Pentru ziua de naștere, ea va strânge și bani pentru o organizație caritabilă locală.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro.

Ea este tânăra care a devenit celebră pentru că seamănă leit cu Kim Kardashian. Cât a cheltuit ca să ajungă clona vedete... O fetiță s-a născut, în sfârșit, după 138 de ani. Tatăl micuței și-a anunțat soția că nu va avea niciodată o fiică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x