Antena Căutare

Și-au anunțat familia că vor deveni părinți, dar modul în care au făcut-o a dus la un conflict. Ce le-au reproșat rudele

O femeie a dezvăluit cum fratele și cumnata ei au ajuns să se certe cu familia după ce au anunțat că așteaptă un copil. S-a întâmplat de Crăciun, când făceau schimburi de cadouri.

barbat care saruta burta de insarcinata a iubitei lui
O femeie a dezvăluit cum a ajuns să se certe cu familia ei după ce a anunțat că este însărcinată. S-a întâmplat de Crăciun, când făceau schimburi de cadouri | Shutterstock.com

Familia în cauză are un schimb anual de daruri, după ce copiii s-au culcat. Membrii ei alocă un buget de 20 dolari pentru fiecare rudă și toată lumea scrie ce și-ar dori să primească într-un document. Astfel, se achiziționează obiecte folositoare și toată lumea este fericită.

Doar că în 2021, schimbul de cadouri de Crăciun nu s-a desfășurat așa cum își doreau cei implicați. Toată lumea a vrut să se implice, inclusiv fratele și cumnata femeii, care au cerut să fie ultimii care oferă cadourile, conform Mirror.

De la ce a pornit conflictul în seara de Crăciun

”Când a venit vorba de schimburi de cadouri, cumnata mea Kelsey și fratele Kyle au cerut să fie ultimii deoarece aveau ceva special.”, a scris femeia pe Reddit.

Când toți membrii au deschis cadourile de la Kelsey și Kyle au descoperit o ecografie cu o ramă ”dintr-un magazin ieftin”, alături de un bilet pe care scria: ”Au fost donați 25 de dolari copilului în numele tău.” și un tricou pe care scria ”Baby Bella 2022”.

Citește și: Femeia care a fost la o întâlnire cu un bărbat și a adormit în timpul filmului își dorește să fi rămas trează. Ce s-a întâmplat

”Cu toții am felicitat cuplul pentru copil și am vorbit puțin. Apoi tatăl meu a spus: Vrei să termini schimbul? Aceasta este o veste grozavă, dar trebuie să mergem acasă, așa că dacă vrei poți să dai restul cadourilor. Iar Kelsey a răspuns: Acesta este cadoul”, a mai notat femeia pe platforma menționată.

Fratele ei s-a ridicat apoi să meargă la baie, iar tatăl femeii l-a urmat pe hol, unde s-au certat. Atunci, Kyle a ieșit nervos din casă și Kelsey l-a urmat.

”Toată lumea își poate lua cadourile înapoi pentru Kyle și Kelsey pentru că asta este o prostie și știau exact ce fac.”, ar mai fi spus părintele.

Citește și: Kovid Kapoor, indianul care a devenit celebru în timpul pandemiei. Nu doar prenumele stârnește hohote de râs

Câteva rude chiar au făcut exact asta, în timp ce alții au stat până când lucrurile s-au calmat, apoi s-au îndreptat spre casele lor.

Două zile mai târziu, Kyle a apărut cu un cadou „adevărat” și și-a cerut scuze pentru tot, înainte de a-i spune surorii sale: ”Kelsey plânge pentru asta de zile întregi, așa că mulțumește-i tatălui că a stricat surpriza.”

Probleme grave de sănătate pentru Jenna Jameson. Ce au descoperit medicii după ce i-au făcut analize starletei pentru ad... Cât de des trebuie spălate prosoapele de baie, de fapt. Cum trebuie curățate și uscate ca să-ți protejezi sănătatea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x