Antena Căutare

Singurul copil care si-a sarbatorit majoratul inainte de a se naste

O femeie din Statele Unite a devent mama la 45 de ani, datorita unui embrion conservat in urma cu 19 ani. Medicii care au ajutat-o sa-l aduca pe lume pe micutul Liam spun ca acesta a provenit din al doilea cel mai vechi embrion conservat prin inghetare, din istorie.

Kelly Burke este cercetator la NASA si isi dorea foarte mult sa devina mama. A incercat sa ramana insarcinata pentru prima data la 39 de ani, iar dupa ce s-a despartit de iubitul ei, a testat si inseminarea artificiala. Aceasta metoda nu a dat rezultate, asa ca s-a hotarat sa adopte un copil.

Si-a luat un avocat, iar la putin timp dupa inceperea procedurilor de adoptie, acesta a fost contactat de un coleg care stia un cuplu din Oregon, care voia sa doneze patru embrioni conservati in 1994. Embrionii erau speciali nu numai pentru ca fusesera pastrati atat timp, ci si pentru ca ovulele fusesera donate, la randul lor, dar de catre o femeie mai tanara, relateaza Yahoo Shine.

Din cauza ca embrionii nu pot fi vanduti, cei donati pot fi primiti doar in urma acelorasi proceduri ca in cazul adoptiei unui copil. Astfel, Kelly Burke a intocmit un dosar de adoptie pe care l-a trimis cuplului din Oregon. A asteptat cinci luni pentru ca cei doi soti sa decida cui doneaza cei patru embrioni. In cele din urma, au ales-o pe ea, iar medicii i-au implantat in uter doia embrioni.

In urma cu noua luni, americanca a nascut un baietel. Kelly inca nu s-a hotarat ce decizie sa ia in privinta celorlalti doi embrioni, care mai sunt in proprietatea ei cinci ani, dupa care revin in proprietatea donatorilor.

Foto: phgfoundation.org

Porumbeii mor in zbor. Rusii sunt inspaimantati. Se apropie Apocalipsa?... VIDEO! O gaina, mama grijulie, si cei mai frumosi pui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x