Antena Căutare

Site-urile matrimoniale pentru vaci, la mare cautare

Vacile au impanzit retelele matrimoniale. La propriu. Webmate sau Bull Selector ii ajuta pe fermieri sa aleaga un taur de toata isprava, pentru a se asigura de "calitatea" viteilor adusi pe lume. Totul, asadar, in numele productivitatii.

Site-urile matrimoniale pentru vaci, la mare cautare
| dogspies.blogspot.com

Degeaba ai o vaca buna, daca nu-i gasesti un bou pe masura. La asta s-a gandit, probabil, Lucy Andrews, un antreprenor din Marea Britanie, care administreaza doua retele pentru bovine. Practic, iti inregistrezi vaca pe internet, precizand detalii despre tipul, infatisarea, temperamentul si personalitatea ei (evident, cu fotografie), iar apoi cauti un partener.

Iar reteaua „matrimoniala” se dovedeste a fi un instrument perfect, cel putin pana acum. „Imperecherea este foarte importanta pentru fermieri – si nu se rezuma totul doar la infatisare. Ei cauta animale sanatoase, cu un istoric bun, si tauri care sa completeze calitatile vacii”, a explicat Lucy Andrews.

Sute de mii de vaci au fost inscrise deja pe site-uri si sunt in asteptarea unui taur ca la carte.

VIDEO! Una noua din Rusia. Cum s-a pregatit un sofer de iarna: si-a tras ATV cu roti de tractor... Cadou inventiv pentru Valentine's Day: bomboane sculptate dupa chipul femeii iubite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x