Antena Căutare

SUA: A fost internat la Psihiatrie, dupa ce a cheltuit 20 de milioane $ la un targ

Un multimilionar american, care a cheltuit o suma exorbitanta de bani pe cadouri - mai exact 20 de milioane de dolari - a fost internat in cadrul unei sectii de psihiatrie.

Un om de afaceri din New York, SUA a cumparat cadouri de lux in valoare de 20 de milioane de dolari - printre care 1.6 milioane de dolari pe sapun. Indoindu-se de judecata barbatului, familia l-a internat intr-un spital de boli mintale.

Ed Bazinet, in varsta de 68 de ani, a achizitionat tot felul de cadouri in cadrul unui targ din New York. Sursele spun ca si luna trecuta, barbatul a cheltuit 39.5 milioane de dolari la un eveniment similar din Paris.

Uriasele sume de bani pe care Ed Bazinet le-a cheltuit i-au alarmat prietenii si familia, care l-au internat intr-un spital, spune New York Post.

Milionarul a fost diagnosticat cu tulburare bipolara.

Sursa / Foto: Daily Mail

Topul cautarilor Google si al paginilor Facebook la inceputul anului... FOTO! Doi baieti fac SURF intr-un rau din Germania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x