Antena Căutare

SUA: Prima casatorie gay a unui membru al Congresului

Un congresman american, Barney Frank, s-a casatorit sambata seara cu partenerul sau, devenind astfel primul membru al Congresului Statelor Unite care se casatoreste cu o persoana de acelasi sex, informeaza AFP.

Ceremonia civila a fost oficiata de catre Deval Patrick, guvernatorul statului Massachusetts, in prezenta a 300 de prieteni si membri ai familiilor. Intre invitatii la ceremonie, care s-a desfasurat in apropiere de Boston, s-au aflat senatorul John Kerry, fost candidat la Casa Alba, si liderul grupului democrat din Camera Reprezentantilor Nancy Pelosi, potrivit cotidianului american.

Barney Frank, un democrat in varsta de 72 de ani, este membru al Congresului Statelor Unite incepand din 1981 si a fost unul dintre primii politicieni care si-a recunoscut in mod public orientarea sexuala si a ocupat o asemenea pozitie. Iar sotul sau, Jim Ready, in varsta de 42 de ani, este un om de afaceri originar din Ogunquit, in statul Maine.

Vezi cum a fost creata rochia din 50.000 de ursuleti din jeleu!... Manelisti, stati linistiti! Gutza ala micu' a picat BACU, nu ala mare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x