Antena Căutare

”Sunt și bărbat și femeie” Cazul real al tânărei care s-a născut cu părți feminine și masculine complet funcționale

Morgan Aaliyah Williams s-a născut intersexuală, ceea ce înseamnă că are părți ale corpului masculine și feminine complet funcționale.

Galerie
Morgan Aaliyah Williams s-a născut intersexuală, ceea ce înseamnă că are părți ale corpului masculine și feminine complet funcționale. | shutterstock

Tânăra s-a născut cu organe de reproducere atât masculine, cât și feminine. Cu toate acestea, mulți nu o cred și spune că mulți o numesc un „tip în rochie”.

Citește și: Cazul real al femeii însărcinată cu gemeni, pe care i-a născut la distanță de 22 de zile. Cum e posibil

”Sunt și bărbat și femeie” Cazul real al tânărei care s-a născut cu părți feminine și masculine complet funcționale

Morgan Aaliyah Williams s-a născut intersexuală, ceea ce înseamnă că are părți ale corpului masculine și feminine complet funcționale. Ea spune că a simțit întotdeauna că nu este la locul ei.

Articolul continuă după reclamă

În timp ce mama ei a ales să o crească pe Morgan ca pe un băiat, ea a decis să-și trăiască viața ca o femeie, după ce a plecat de acasă pentru a merge la facultate.

Apoi, tânăra a început să meargă la întâlniri și așa l-a cunoscut pe Curtis, partenerul ei. A vrut să-l anunțe că se identifică ca „hermafrodită”, chiar înainte de prima lor întâlnire.

„Primim multă dragoste și multă ură, unii oameni care nu sunt de acord cu noi, dar atâta timp cât ne iubim unul pe altul, asta e tot ce contează. M-am născut hermafrodită, o femeie intersexuală, adică atunci când te naști cu părți masculine și feminine, ai ovare, ai sistemul reproducător al unui bărbat. Poți fie să concepi, fie să lași pe cineva însărcinat”, a povestit ea.

Morgan afirmă că e acest aspect e ciudat, dar așa s-a născut: ”Am ajuns să iubesc asta. Mama m-a crescut ca pe fiul ei și a fost greu cu asta, m-am simțit forțată, m-am simțit ca și cum mă prefăceam a fi ceva ce nu simțeam, mă simțeam mai femeie.”

Citește și: Aveau șanse de 1 la 2 milioane să se nască așa! Cazul real al gemenilor unice în lume, cu o boală genetică rară

Morgan și iubitul ei, Curtis, se confruntă cu multe critici în mediul online. „Este bărbat, știm”, îi scriu unii internauți, în timp ce alții pun la îndoială orientarea sexuală a lui Curtis.

Cuplul susține că abuzurile au crescut atunci când Morgan și-a declarat sarcina, unii troli răuvoitori catalogând-o drept „un tip în rochie cu burtă”.

Entuziasmul cuplului de a deveni părinți a fost zdrobit însă de pierderea sarcinii. Însă asta i-a făcut mai puternici și sunt deciși să înfrunte răutățile ținându-se de mână.

„Dacă oamenilor nu le place cu cine sunt și cu cine mă întâlnesc, tot ce pot face este să-i ignor sau să mă rog pentru ei”, a declarat Curtis.

Povestea lor poate fi urmărită în clipul de mai jos:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce este intersexualitatea

Intersexualitatea se referă la o stare biologică în care o persoană se naște cu caracteristici sexuale care nu se încadrează în mod tipic în categoriile masculine sau feminine. Aceste caracteristici pot include variații ale organelor genitale, cromozomilor sexuali (de exemplu, o combinație atipică de cromozomi XX și XY) sau ale hormonilor.

De exemplu, o persoană intersexuală poate avea organe genitale care sunt o combinație între cele masculine și feminine, sau poate avea caracteristici cromozomiale care nu se potrivesc cu fenotipul tradițional de sex. Intersexualitatea nu este o identitate de gen sau orientare sexuală, ci o variație biologică.

Ploaie de meteoriți în octombrie 2024. Data când cerul va prinde viață pe timpul nopții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei! Marti, 15.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x