Căutare Live

Tânăra și-a dat seama că iubitul o înșală “de mână cu ea” după ce a făcut un selfie, când era cu prietenii. Ce l-a dat de gol

O tânără a postat pe internet un videoclip prin care vrea să arate cum și-a prins iubitul în timp ce o înșala. Acesta a tras un semnal de alarmă prin intermediul postării sale și a demonstrat cum obiceiul modern de a sta cu telefonul în mână tot timpul ne poate aduce și răspunsuri.

Georgia este o tânără cunoscută pe TikTok pentru videoclipurile sale care stârnesc amuzamentul, ea reușind să creeze compilații video care ajung rapid la câteva sute de mii de vizualizări.

TikTok

Georgia este o tânără cunoscută pe TikTok pentru videoclipurile sale care stârnesc amuzamentul, ea reușind să creeze compilații video care ajung rapid la câteva sute de mii de vizualizări.

Prin intermediul platformei ea livrează conținut ce atinge mai multe arii, dar în special divertismentul, iar printre ele se află și filmarea în care și-a prins iubitul înșelând-o. Postarea adună mai multe momente din viața sa, când se afla la plimbare alături de gașca de prieteni.

Ce l-a dat de gol pe iubitul Georgiei. Gestul care l-a costat scump

Tânăra a imortalizat mai multe momente folosind camera din față a telefonului mobil, clipe de care iubitul ei a profitat, ea fiind tot timpul cu spatele la el. Georgia a avut în plan un videoclip amuzant pentru TikTok, dar s-a ales cu un adevăr greu de digerat, potrivit Mirror.

Realitatea că oamenii stau mai mult cu telefonul în mână decât să socializeze cu persoanele alături de care au ieșit la plimbare vine cu dezavantaje și avantaje, iar obiceiul de a imortaliza aproape orice ne poate oferi răspunsuri uneori, chiar fără să le căutăm.

Citește și: O singură propoziție spusă de partener ar putea indica faptul că te înșală. Care e, conform unui expert în relații

Așa s-a întâmplat și în cazul tinerei care a aflat că iubitul său are o viață dublă după ce l-a surprins într-o filmare fără să-și dea seama că o înșală. Fata susține că i s-a întâmplat acest lucru când ea și prietenii ei filmau un videoclip amuzant la o ieșire banală, moment în care a descoperit un fapt dureros, surprins într-un colț de ecran.

@gh0bbs No girlfriends were harmed in the process #bingbong #fyp #joebyron #caught #boyfriend #cheating ♬ original sound - isaacberridge

Citește și: O tânără și-a dat seama că iubitul o înșală doar privindu-i ochelarii. Imaginile sunt virale pe TikTok. Ce a descoperit

În timp ce Georgia filma clipele de distracție alături de gașca sa de prieteni, într-unul dintre momente iubitul său care era în spatele ei este sărutat de o tânără blondă. Aceasta a văzut imediat în ecran ce s-a întâmplat și și-a schimbat figura involuntar.

„Când îl surprinzi pe iubitul tău că te înșală în timp ce faci un TikTok”, a scris ea în clip. Supărată și dornică să își spună povestea, Georgia a publicat clipul video cu imaginile în care iubitul ei e sărutat de prietena sa și postarea a adunat aproximativ jumătate de milion de aprecieri, devenind astfel viral.

Citește și: Top 5 zodii care înșală cel mai des. Care sunt cei mai infideli nativi, potrivit horoscopului

Și-a ajutat cea mai bună prietenă să devină mamă. Legătura dintre cele 2 femei este acum și mai puternică. Cum s-a întâm... O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Ultimele știri
x