Antena Căutare

Tara Nightingale are 52 de ani, dar trezește interesul bărbaților de 30 ani. Reacția lor când află adevărata vârstă

Tara Nightingale, din Essex, are 52 de ani și arată ca la 30. Femeia parcă a înflorit după ce căsnicia sa de 20 de ani s-a terminat.

colaj de imagini cu selfie-uri în care apare tara nightingale Galerie
Tara Nightingale, din Essex, are 52 de ani și arată ca la 30. Femeia parcă a înflorit după ce căsnicia sa de 20 de ani s-a terminat | Profimediaimages.ro

De atunci, spune ea, viața amoroasă s-a schimbat. Tara susține că este bombardată cu mesaje de la bărbați care sunt chiar și cu 20 de ani mai mici decât ea.

Femeia a afirmat, conform The Sun, că aceștia sunt atrași de aspectul ei tineresc și că, de cele mai multe ori, cred că are 30 de ani.

”Întâlnirile și viața mea intimă sunt mult mai bune decât cele pe le-am avut până acum. Până nu am ieșit din mariaj, nu realizam cât de mulți bărbați mai tineri tânjeau după femeile în vârstă. A fost un șoc cultural masiv, dar îmi place. Cui nu i-ar face plăcere ca toți acești bărbați mai tineri să creadă că ești atrăgător?”, a spus Tara.

Citește și: Prințul Charles i-ar fi cerut Dianei să includă o floare în buchetul de mireasă. Ce era și de ce a ținut să nu lipsească

Ba mai mult, în ultimii doi ani femeia a ieșit doar cu bărbați care au aproape jumătate vârsta ei.

”Cred că motivul pentru care sunt atrași de mine este pentru că nu-mi arăt vârsta și aș spune că am fizicul unei femei mai tinere. Când le spun vârsta mea, ei cred că vreau doar să-i sperii. Nu pot înțelege cum o femeie de vârsta mea poate fi încă sexy. Totul este așa distractiv și nebunesc”, a mai adăugat femeia pentru The Sun.

Cu toate acestea, Tara nu neagă că și-ar dori să cunoască un bărbat care să aibă gânduri serioase, dar momentan vrea să se bucure din plin de viața de femeie liberă.

”Mă simt mai puternică, liberă și uimitor în pielea mea. Mă bucur acum mai mult decât atunci când aveam douăzeci de ani”, a mai zis Tara.

Cum reacționează bărbații când află ce vârstă are Tara Nightingale

Sigur că reacțiile negative, legate de modul în care Tara își trăiește viața, nu au întârziat. Au existat persoane care i-au spus să acționeze conform vârstei sale, dar ea insistă că aceasta este doar un număr.

Citește și: Elisane Silva, femeia care măsoară 2.07 m înălțime, iubește un bărbat cu 45 cm mai scund. Cum arată cuplul inedit - VIDEO

După ce s-a căsătorit la 26 ani, acum crede că 50 este noul 40. Pentru a arăta atât de bine, Tara a apelat la ajutorul medicilor esteticieni și și-a făcut câteva proceduri non-chirurgicale pentru a obține strălucirea tinerească.

”Încheierea acestei relații mi-a oferit o nouă viață. Mi-am dat seama că timpul este prețios și că trebuie să profit la maximum de viața mea. Era acum sau niciodată și trebuia să mă eliberez. De atunci, mă simt mai tânără cu mai mult de un deceniu. Sunt mai încrezătoare, sigură pe mine și mă simt chiar mai atractivă.

Nu obișnuiam să am grijă de mine și de pielea mea. Am fost blocată într-o rutină. Însă acum îmi place să am grijă de mine, să-mi aranjez părul, să mă machiez și să mă îmbrac cu ținute superbe. Mă simt mai sexy ca niciodată și cred că interesul bărbaților mai tineri pentru mine întăresc acest lucru.”, a concluzionat Tara.

Dovada că Tara Nightingale este, la 52 de ani, într-o formă de invidiat sunt fotografiile din galeria foto atașată acestui articol.

Prințul Charles i-ar fi cerut Dianei să includă o floare în buchetul de mireasă. Ce era și de ce a ținut să nu lipsească... Laurent Simons, băiatul cu un IQ de 145, e licențiat în fizică cuantică. Vrea să creeze organe artificiale și să obțină ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x