Căutare Live

NASA alertează omenirea! Descoperire de ultimă oră a cercetătorilor americani!

Cercetătorii au dezvăluit luni că satelitul TESS, care a demarat în luna aprilie 2018 o misiune de explorare a făcut o descoperire grandioasă.

Cercetătorii au dezvăluit luni că satelitul TESS, care a demarat în luna aprilie 2018 o misiune de explorare a făcut o descoperire grandioasă.

TESS a descoperit o planeta din afara Sistemului Solar, situată la 53 de ani lumină de Terra.

Diana Dragomir, coordonatoarea echipei care a realizat descoperirea, a descris planeta drept "o ciudată" minge telurică, potrivit Agerpres.ro.

Planeta este de trei ori mai mare decât planeta Pământ.

Această planetă este considerată a fi ciudată, dacă luăm în considerare specificul planetelor din sistemul nostru solar. Astfel, aveam de-a face cu o planetă de clasă "sub-neptunică", de aproximativ 3 ori mai mare decât Pământul, ce ar fi trebuit să fie mai degrabă gazoasă şi nu telurică.

HD 21749b, așa cum a fost botezată planeta, este alcătuită din materie mai densă decât planetele gazoase cu care suntem obişnuiţi în Sistemul Solar.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri