Antena Căutare

Thomas Waller, un băiețel confundat des cu fetele datorită părului lui, s-a tuns după doi ani. Motivul i-a impresionat pe toți

Thomas Waller are 10 ani și a fost deseori confundat cu o fetiță, datorită părului lui lung. Gestul lui, de a-și tăia părul, i-a impresionat pe toți. Iată de ce a decis să facă asta.

Poză generală cu un băiat care este tuns de un frizer Galerie
Thomas Waller, un băiețel confundat des cu fetele datorită părului lui, s-a tuns după doi ani. Motivul i-a impresionat pe toți | Shutterstock

Thomas Waller are 10 ani și o inimă mare. În fotografia de mai jos, este el, înainte să decidă să își lase părul lung. În 2019, el a hotărât, singur, să își lase părul să crească.

Thomas Waller, un băiețel confundat des cu fetele datorită părului lui, s-a tuns după doi ani. Motivul i-a impresionat pe toți

Thomas Waller provine din Broomfield, Chelmsford. În iunie 2019, el a decis să nu se mai tundă o lungă perioadă de timp. La un moment dat, pentru că părul lui era atât de lung, lumea a început să creadă că este fetiță. Părul lui lung și blond, ca niște bucle aurii, era atât de frumos, că mulți oameni l-au întrebat de-a lungul timpului dacă este fetiță sau chiar l-au confundat cu una, a relatat Daily Mail în acest articol.

Băiatul a decis să își lase părul lung ca să facă o faptă bună. El s-a tuns, ulterior, doi ani mai târziu, pentru ca o parte din părul lui să fie transformat în peruci pentru copiii care au cancer, de la Asociația "Little Princess Trust".

"Mi-am dorit să fac fericit un copil care și-a pierdut părul", a povestit Thomas Waller.

Copilul a luat de unul singur decizia de a-și lăsa părul lung. După ce i-a spus planul lui unei profesoare, iar ulterior, și părinților lui, Stacy și Stephen, cu toții au rămas de-a dreptul impresionați.

Stacy, mama lui Thomas: "Nu putem să fim mai mândri de atât de Thomas. El ne-a povestit cum a auzit într-o zi de acești copii bolnavi de cancer, cărora le-a căzut părul, și care sunt atât de triști, iar lui Thomas i s-a părut de-a dreptul nedrept că se întâmplă acest lucru. Tocmai de aceea, a decis să își lase părul lung, ca mai apoi să îl taie și să facă din acea porțiune de păr o perucă pentru acești copii bătuți de soartă".

Deși a fost deseori confundat cu o fetiță, datorită buclelor lui lungi și aurii, Thomas nu s-a abătut nicio clipă de la planul lui. După ce s-a tuns, șapte peruci au fost făcute din părul lui, care vor ajunge la copiii care au nevoie de ele.

Mama lui Thomas: "După ce și-a scurtat părul, Thomas ne-a spus că se simte ciudat, dar este bucuros că a reușit să facă asta pentru copiii bolnavi, iar cei care vor purta perucile vor reuși să mai capete puțină încredere în ei, în ciuda bolii grave de care suferă".

Toți apropiații sunt bucuroși de fapta pe care a făcut-o copilul și spun că înseamnă mare lucru pentru vârsta pe care o are. Thomas a strâns, totodată, peste 4.000 de lire sterline, bani pe care a decis să îi doneze, de asemenea, copiilor bolnavi de cancer.

Un băiat săpa în grădină atunci când a descoperit o fosilă veche de 500 de milioane de ani. Cum arată aceasta... Femeia care a fost criticată pentru că era obeză a slăbit 50 kilograme. Cum arată acum și cât au costat procedurile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x