Antena Căutare

Țiparul Miguel Wattson, generator electric pentru decorațiile de Crăciun. Peștele este vedetă pe Twitter - Video

Un acvariu din Tennessee a fost dotat cu un sistem care preia electricitatea generată de un țipar. Miguel Wattson este deja o vedetă locală. Clipurile cu el furnizând energie electrică, pentru decorațiile de Crăciun, au devenit virale.

Țiparul Miguel Wattson, generator electric pentru decorațiile de Crăciun. Peștele este vedetă pe Twitter - Video
Miguel Wattson, țiparul care produce electricitate pentru instalația de Crăciun

Cum este posibil așa ceva? Peștele este un generator electric viu. Mai exact atunci când încearcă să găsească hrană, când mănâncă, este stresat sau se simte ameninţat, el degajă electricitate, potrivit lui Kimberly Hurt, angajată a acvariului.

Sistemul este inventat de centrul iCube din cadrul Universităţii de Tehnologie din Tennessee. „Au combinat ingineria electrică cu noi tehnologii de comunicare pentru business pentru a-i da ţiparului o voce”, a declarat Kevin Liska, directorul centrului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acvariul își dorește să-l facă pe Miguel Wattson celebru pentru a ajuta protejarea acestei specii. Pentru ca toată lumea să afle potențialul acestor animale, țiparul are un cont de Twitter.

Citește și: Adopția unui animal în perioada Crăciunului: Este o mare responsabilitate și trebuie privită cu seriozitate

O banană cumpărată de la alimentară a ajuns să coste 120.000 de dolari! Cum a fost posibil. „Banana reprezintă fix asta:... Are ambele picioare amputate, însă în 2020 vrea să cucerească Everestul: „Nu mă pot întoarce cu ele înghețate dacă nu am...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x