Antena Căutare

Top patru zodii care vor găsi fericirea în a doua jumătate a anului 2016! Vărsătorilor, veți fi niște norocoși!

 A doua jumătate a lui 2016 va fi un an plin de provocări. Acesta nu este un lucru rău ci, din contră, inseamnă că va veni cu o mulțime de suprize.

A doua jumătate a lui 2016 va fi un an plin de provocări și împliniri pentru patru norocoși de-ai zodiacului. Cele șase luni vor veni cu o mulțime de suprize, iar cele patru zodii vor fi mult mai fericite decât au fost în 2015.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor avea un an foarte agitat, dar asta nu le displace deloc. Cele mai mari și mai plăcute surprize se vor arată pe plan profesional, însă soartă le surâde și pe plan personal. E adevărat, pentru a se bucură de aceste reușite, Vărsătorii trebuie să depunda eforturi serioase. Însă nimic nu rămâne nerăsplătit! Dacă ești născut în zodia Vărsător, ține minte că perioadă august-septembrie 2016 va aduce bucurii pe plan sentimental!

RAC

Nativii în Rac vor fi mult mai încrezători în forțele proprii și de la acest aspect pornește întreagă fericire! În 2016, Răcii vor cunoaște oameni noi iar dacă sunt singuri, poate chiar sufletul pereche. Este foarte important să își asculte inimă și să fie curajoși, căci astrele îi favorizează! Mare grijă la sănătate în luna Martie, în rest totul este roz pentru Răci!


BALANȚA

Dacă anul 2016 ar fi reprezentat că un joc de cărți, Balanțele ar primi cei mai mulți ași! Important este să știe să îi joace, căci dacă sunt atente la toate detaliile și deschid bine ochii pentru a vedea oportunitățile, vor avea doar de câștigat. Toate reflectoarele vor fi pe Balanțe, vor avea reușite peste reușite și vor izbuti să fie fericite pe aproape toate planurile vieții lor! Chiar dacă viață amoroasă nu va fi una roz, vor excela la capitolul profesional.



SĂGETĂTOR


2016 nu va fi un an ușor pentru Săgetători, în sensul că vor avea multe provocări și multe încercări. Însă, dacă aleg întotdeauna ușă corectă, vor pătrunde în lumi fantastice. Pe plan profesional, mai ales, vor avea parte de surprize la care nu s-ar fi gândit nici în cel mai frumos vis. Vor avea posibilitatea de a face investiții, de a cumpără ce își doresc și de a înmulți banii! Luna Aprilie va fi cea mai bună din anul 2016, dacă ești Săgetător!

Sursă foto: Shutterstock


Berea e mai bună la gust dacă asculți o anumită muzică! Tu ce preferințe ai?... Ce se întâmplă după ce murim? Dovezile sunt cât se poate de clare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x