Antena Căutare

Trucul care îți înjumătățește facturile la căldură. E sigur, efortul e minim și durează doar câteva minute

Facturile la energie au crescut mult și vor continua să o facă. Din fericire, există modalități prin care putem reduce costurile și una dintre ele este la îndemâna tuturor. Iată cum poți economisi făcând o simplă schimbare.

calorifer si o mana care e pusa pe robinet
Facturile la energie au crescut mult și vor continua să o facă. Din fericire, există modalități prin care putem reduce costurile și una dintre ele este recomandată de experți. Iată cum poți economisi făcând o simplă schimbare. | Shutterstock.com

Temperaturile au început să scadă și să se apropie de minimele normale pentru această perioadă. Asta înseamnă că vor crește costurile pentru încălzirea locuințelor.

Din fericire, există un truc care vă poate ajuta să ții sub control cheltuielile în această iarnă. Presupune puțin efort și nicidecum să setați o temperatura mai mică în casă. Iată despre ce este vorba.

Citește și: Cum usuci hainele spălate în doar 2 ore, fără cheltuieli și fără aparate! Trucul face senzație pe TikTok

Trucul care îți înjumătățește facturile la căldură

Matthew Jenkins spune pentru The Sun că utilizarea unui uscător de păr pentru a curăța praful și murdăria din interiorul caloriferului ar putea reduce factura la energie.

Radiatoarele orizontale au componente în interior în care se strânge praf, care ar putea duce la creșterea ineficienței și blocajelor. Asta înseamnă că nu vor produce suficientă căldură, deși consumul tot va fi ridicat.

Citește și: Metoda ieftină de încălzire a locuinței care a ajuns virală pe Tiktok. Cum poți produce căldură cu o investiție de 50 de lei

Cum să cureți caloriferele pentru a economisi energie

Un sistem de încălzire murdar ar putea fi pus, din nou, la punct cu ajutorul unui uscător de păr. Experții recomandă să opriți caloriferele și să puneți un recipient/prosop sub ele, pe care să se adune murdăria și praful.

După aceea, setați uscătorul de păr pe cea mai înaltă treaptă și îndreptați duza în spațiul dintre spatele radiatorului și peretele. De asemenea, pentru o curățare mai profundă, puteți scoate partea exterioară a caloriferului și apoi să îndreptați feonul spre spațiile mai mici, unde se adună praful și murdăria.

Citește și: Cum scoți petele galbene de pe perne, de fapt. Truc simplu, rapid și ieftin

Previziunile clarvăzătoarei Carmen Harra despre sfârșitul anului. Ce schimbări au loc și la ce ar trebui sa ne așteptăm ... Creatura cu ochi sticloși și colți duri, care are propria lanternă. Stă ascunsă pe fundul mării și celelalte vietăți o o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x