Antena Căutare

Trucuri pe care nu le afli la școala de șoferi! Unele chiar îți pot salva viața!

Orice șofer adevărat știe că, dincolo de teorie, un lucru extrem de important la volan îl  reprezintă practica! Iată care sunt secretele pe care nu ți le va spune nimeni la școala de șoferi!

Orice șofer adevărat știe că, dincolo de teorie, un lucru extrem de important la volan îl reprezintă practica! Iată care sunt secretele pe care nu ți le va spune nimeni la școala de șoferi!

Ce trebuie să afli ca să ajungi peste noapte un șofer experimentat?

În primul rând, unul dintre secretele pe care trebuie neapărat să le descoperi este conducerea defensivă. Toată lumea poate lua cursuri suplimentare pentru a-și perfecționa abilitățile. Cursurile de conducere defensivă sunt urmate nu numai de începători, ci și de șoferii experimentați. Nu este nimic rușinos în dorința de a-i proteja pe ceilalți șoferi și pe voi înșivă de pericol.

Un alt truc extrem de util pe care nu-l înveți la școala de șoferi este frânarea cu piciorul stâng, care este o tehnică dificilă care necesită exercițiu regulat. Aceasta este de obicei folosită la cursele auto și te poate ajuta în caz de urgență. Vei învăța să te miști mult mai rapid, fiindcă vei putea menține viteza necesară pentru motor și cea de deplasare și vei putea controla suprasolicitarea, totul simultan.

Trucuri pe care nu le afli la școala de șoferi! Unele chiar îți pot salva viața!

Alt truc pe care nu-l înveți la școala de șoferi? Ține mâinile pe volan în poziția corectă!

De ani de zile, instructorii de conducere și-au învățat elevii să-și țină mâinile pe volan în pozițiile 10 și 14 (ca pe un ceas), potrivit connectat.ro.

Dar în ultimii ani instructorii recomandă să îți ții mâinile la 9 și 3 sau 8 și 4. Acest lucru îți permite să controlezi mai bine mașina atunci când conduci, mai ales dacă ai de făcut un drum lung.

Ce înseamnă dacă viseazi că moare cineva drag! Trebuie neapărat să iei măsuri!... Ion Țiriac este cel mai mare colecționar de mașini din Europa! Cum arată cele 420 de bijuterii pe patru roți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x